Overnatning / Glamping

søndag den 10. august 2014

Skønne georginer i vand.

Nogle af de storblomstrede georginer er mest velegnet til at lægge i en balje med vand. Det er noget af det bedste jeg ved på denne årstid. At fråse i blomster, er ren sensommerlykke.


Lidt grønt i minidrivhuset.


8 kommentarer:

 1. Hei, her kommer en liten hilsen fra Norge med takk for et lite kikk inn på din flotte blogg! Jeg får så lyst til en tur til Danmark og et besøk i din vakre hage... Kanskje neste sommer? Jeg tror jeg snakker for de fleste nordmenn når jeg sier at vi simpelthen ELSKER Danmark og dere dansker, dere er så lette å bli glad i, og landet er så utrolig sjarmerende og vakkert. Fortsatt god sommer! Hilsen Tine

  SvarSlet
 2. Skøn vending: at fråse i blomster..." Jeg er SÅ enig!!

  SvarSlet
 3. Hej AnetteEr bare vild med dahlia.............viser faktisk nogle rigtig smukke fra min tur i Tivoli forleden.
  Men det ser godt ud med alle hovederne i baljen.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 4. Det ser bare så smukt ud med blomsterhoveder i vand - og den lille plet du har der inde under træerne er jeg bare helt vild med. Det er så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. hej Annette,
  Ja i dag var det bare om at fråse i Dahliablomster. Jeg har faktisk ikke mindre end 5 buketter i huset. Blæsten er hård og jeg tog alle hovederne for de ikke skulle knække.
  Så må vi se . Dejligt ser det ud hos dig som altid.

  SvarSlet
 6. Så smukt! Georginer holder meget længere når man kun klipper hovedet af og lægger i vand, synes jeg, så jeg bruger dem næsten aldrig i buketter, men hellere som du viser her.
  Hav en god ny uge!

  SvarSlet
 7. Hvor er de smukke :0)
  Her er der overflod af hortensia. Tænker faktisk jeg vil klippe lidt til en lille krans i dag..
  God dag til dig

  SvarSlet
 8. Så vackert med dahliorna i vattnet! Jag köpte ett gäng dahlior i år, tänkte ha dem i krukor, men de blev inte tillräckligt stora, tror jag. Dahliorna har inte trivts så bra, men så härligt att kunna plocka av och ha i vas.

  /Jenny

  SvarSlet