Overnatning / Glamping

tirsdag den 26. august 2014

Kom indenfor i den hvide augusthave.

Der er stadig mange hvide blomster i den hvide have, her i august. Den hvide have er vist mit yndlingssted i haven. Der er en helt speciel stemning der. Roligt, fredfyldt og lidt eventyragtig.


Den sene eftermiddagssol giver et dejligt blødt lys.Her en collage med nogle af yndlingsblomsterne lige nu.9 kommentarer:

 1. Det er sådan en fin velkomst man får når man kommer ind i den hvide have - kan godt forstå du er rigtig glad for det sted i haven. Jeg har også plantet hvide stauder rundt om havehuset - glæder mig til næste år hvor det forhåbentlig vokser lidt mere til.

  Knus Nina

  SvarSlet
 2. Det ser dejlig ud i din hvide have,tak for rundtur. Knus Leial

  SvarSlet
 3. Tak for en rundvisning i også denne del af din smukke have.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Kan godt forstå at du nyder og holder af din hvide have..................det var også mit ynglingssted da jeg besøgte dig i maj.
  Har jo lige været på besøg hos Claus Dalby................og fik taget rigtig mange billeder af alle hans hvide blomster.
  Smukt billede af den grå græskar i opsatsen.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Anette!
  Det er min(Ida og jeg) plan at komme på fredag, for at se din skønne have i virkeligheden, har set det er sidste chance i hverdagene, og vi føler os heldige:-)
  Vi glæder os
  Med hilsner fra Anette

  SvarSlet
 6. Kære Anette.
  Åh, hvor ser der dejligt ud i din Hvide Have. Tak for alle de smukke billeder.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. elsker dine stier, men den hvide have er flot her i august. jeg ville ønske jeg kunne lave sådan en flot collage....smukt.

  SvarSlet
 8. Det er så smukt, og jeg holder meget af den fine indramning af bedene med brosten og betonsten i samme nuancer - det holder ligesom lidt "styr" på dine dejlige vilde hvide blomster :-)

  SvarSlet