Overnatning / Glamping

mandag den 14. april 2014

Fru Pedersens betonbutik.

Efter utrolig mange forespørgsler, kan man nu købe nogle af de beton ting, som jeg selv er gladest for at bruge i haven. Jeg har lavet en lille betonbutik, under åben himmel. Udstillingen står på gårdspladsen, overfor legehusene.


Der er små og store kager, æg, paddehatte og kogler. 
Husk det er sidste chance for at deltage i min påske giveaway i dag,  vinderen trækkes i aften kl. 22.
Du kan deltage HER


Så er vinderen fundet. Det blev Susan Durup, der vil kunne pynte en buket grene med 8 broderede påskeæg. Stort tillykke til Susan.

17 kommentarer:

 1. Fine betonting i din lille udendørs forretning.
  Vi sælger jo også betonfigurer, som vi får hjem fra Polen. Dine ting er helt anderledes ting, men hvor er de godt lavet.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. De betonting jeg sælger, har jeg selv lavet, så det er vist ren unika :-)
   Rigtig god påske.

   Slet
 2. Det ser rigtigt godt ud..jeg er ret vild med koglerne :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 3. Super ide at lave en lille butik i forbindelse med åben have i påsken. Jeg har også lavet en lille butik til B&B'en - med betonkogler, blade og små fugle. Og så er der jo som altid marmelade og hjemmelavede kort. Utroligt så mange, der glemmer at købe et kort til gaven, når de skal til fest :-) Hvad tager du for dine kogler? Vi må ikke lave priskarteller ifølge Monopolstyrelsen (hvorfor er der egentlig kun én Monopolstyrelse??), men man har da lov at spørge. Mange hilsener, Karen (Har i øvrigt lovet min mand ikke at se din udsendelse, før han er hjemme i dag :-)

  SvarSlet
 4. Hej Karen. Neeej laver du selv marmeladen ? måske jeg skulle se og få lavet nogle kort :-) Har rigtig mange gode fotos. Priserne på mine betonting kan kun ses i haven :-)
  Så m¨i hygge jer med at se mit haveprogram sammen. Har høst om flere der har set dem mere end 1 gang :-)
  Rigtig god påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Tak for snakken, Anette. Det var rigtig hyggeligt. Nu er maleren gået, og han kommer med et tilbud - vi skal ikke tage for lidt for vores ting, for det er der ingen andre, der gør. Du kan se opskrifter på syltetøjet på min side - kig i kategorien Sylt ude i højre side. Det er mums.
   Rigtig god påske til dig også - jeg håber på mange påskegæster i din smukke have!

   Slet
 5. Hej Anette, det er godt nok nogle fine ting du har til salg og en fin udstilling. Hvis du laver et kursus engang, så skriv lige mig op!:-). Håber at du får en rigtig "flyvende" påske og kan kun anbefale andre at besøge haven, I bliver IKKE skuffet. Jeg har været der og kommer bestemt igen :-). Kh Margit

  SvarSlet
 6. Vad fina betongsaker, jag har nyligen gjort krukor.

  /Jenny

  SvarSlet
 7. Så masse fine
  lurt å lage for salg
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlet
 8. Rigtig god åbning af haven her i påsken, og god ide med salg af alle de beton ting....hvor er der efterhånden mange haver jeg har lyst til at besøge:-))) sådan må det være når have bloggerne er opdaget!

  SvarSlet
 9. En betonbutik. Det er sødt :-) Held og lykke med den. Du skal nok komme til at sælge masser af dine fine ting!

  SvarSlet
 10. Hej Annette De er meget fine så jo dem i går, tak for en hyggelig efter middag.
  hilsen Helle skarregaard

  SvarSlet
 11. Hej Anette
  Rigtig fin udstilling du har lavet. Man kan da ikke lade være med at købe lidt af hvert med hjem. Held og lykke med både salg og åben have arrangement.
  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 12. Rigtig dejligt , at man kan købe dine ting nu. Jeg vil meget gerne købe nogen af dine æg og kogler, så jeg håber, du også laver nogen til efteråret, når vi planlægger at komme på besøg.

  SvarSlet
 13. Ihhhh.... Hvor er det bare SKØNT. Jeg var den heldige.... den SUPER heldige vinder.
  Jeg må virkelig være under en heldig stjerne for tiden, for heldet tilsmiler mig da også bare helt utrolig meget. Jeg vil glæde mig til at pynte en gren med de smukke smukke æg Anette.... Måske nogle skal være i stuen og de andre i Orangeriet. Det er virkelig en fin præmie.
  Din lille butik er også virkelig flot..... Jeg ville elske at komme forbi og shoppe. Skulle da mindst ha et par æg - en kage, dén kunne jeg heller ikke leve uden.
  Mange knus fra den meget glade vinder.

  SvarSlet
 14. Det er oplagt at du laver en lille butik, så produktiv du er - jeg er sikker på at de går som varmt brød:o)

  SvarSlet