Overnatning / Glamping

tirsdag den 15. april 2014

Sommerblomsternes paradis.

Forleden dag var jeg i Lundagers Gartneri. Et sted jeg elsker at komme, men det sker for sjældent. Desto
større er glæden så, når det lykkedes at komme forbi. Der er et kæmpe udvalg af sommerblomster. Lige noget for mig. Den varme og fugtige luft der strømmer en i møde, når man træder ind af døren, så brillerne dugger, er rigtig dejlig og man er straks i en anden verden. En verden af eventyr, forventning og en boblende lykke. Det er overvældende og helt fantastisk dejligt at gå rundt og se alle de forskellige sommerblomster i forskellige udviklingstrin. Jeg fik købt de allerførste sommerblomster, bla. forskellige petunier, med dobbelte blomster, som nu har plads i udestuen, inden det bliver lunt nok til de vil kunne trives udendørs. 
Der er ialt 5000 kvm væksthuse, og mange af de lidt sjældnere planter er der max 15 stk af hver af. Så man skal ikke vente til sidst på sæsonen :-)

Et sted der varmt kan anbefales.

Lundagers Gartneri
Elly og Ole Lundager
Albækvej 6
7480 Vildbjerg
Tlf. 27627586 og
Tlf. 40337586
www.lundagersgartneri.dk13 kommentarer:

 1. Men åh, tänk när det blir dags för sommarblommor! De har inte kommit till våra butiker än, lite tidigt, men när de väl kommer blir man alldeles salig!

  /Jenny

  SvarSlet
 2. Åh, hvor ser det dejligt ud!

  - Ja, skriften ser lidt sjov ud ... som om du har været inde at vælge baggrundsfarve ...?

  Hav en god tirsdag aften, søde Anette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du havde ret, jeg må være kommet til at trykke et forkert sted :-) nu er det rettet.
   Også en god aften til dig Nana

   Slet
 3. Jeg har en lille bog ude i bilen hvor jeg notere når jeg hører om et nyt spændende sted...åbne haver, plantesalg og den slags steder. Vil gå ud og skrive denne her i med det samme. Bare et tip til andre...dejligt at ha' det lige ved hånden når man kører rundt i landet og har en time i overskud.
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Ja, det ser da ud til at være et rigtigt eventyr at komme ind i. Desværre er der langt fra Frederikssund til Vildbjerg, så det bliver ikke her jeg kommer til at købe mine sommerblomster i år. Jeg har bestilt nogle petunier hos gartneriet Odenia, De bliver sendt til mig i løbet af næste uge. Det er småplanter, som skal omplantes i større potter og stå lunt, mens de vokser sig større, så de kan derefter plantes ud engang i maj. Rigtig god påske. De bedste hilsener Kirsten ( Jeg nyder din blog hver eneste dag. Spændende at følge med i have)

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke.
  Glæder mig til at se dem, når de er kommet ud i haven.

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Det må da have været en fantastisk dejlig oplevelse- det sted kunne jeg godt tænke mig at besøge. Jeg har selv sået lidt forskellige petunia i år.
  God Påske!
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Hej Anette
  Det må være et smukt syn, med alle de flotte farver.
  God påske.

  SvarSlet
 8. Det ser spændende ud.... og overkommelig afstand fra Kjellerup....
  Måske jeg skulle et smut forbi...
  God aften til dig...

  SvarSlet
 9. Hej Anette
  Jeg kan godt forstå du lod dig friste, det ser skønt ud ;)

  SvarSlet
 10. Det ser bare rigtig skønt ud :-)

  SvarSlet
 11. Sikke et skønt sted- kan godt forstå du er glad for at komme der, men det må også være lidt farligt. .på den gode måde altså
  ;-)

  SvarSlet