Overnatning / Glamping

torsdag den 3. april 2014

Blomsterhoveder i zinkbaljen.

Nu er der endelig så mange blomster i haven igen, at jeg kan få afløb for min afhængighed, af blomsterhoveder i vand. Jeg elsker fade og baljer fyldt med vand, hvor himlen spejler sig, og der flyder årstidens blomster rundt. 10 kommentarer:

 1. Det er da i hvert fald ikke det værste at være afhængig af ;-) Smukt ser det ud!

  SvarSlet
 2. det er SÅ fint. Hvor længe kan du have sådan en balje stående?

  KH Linda - mrsdahl.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Vandet holder sig rent længe, så længe det ikke er varmere end det er nu. Vil tro det kan stå en 3-4 uger. Blomsterne holder, som i en buket. Dem skifter jeg bare, når de bliver triste at se på. Om sommeren skifter jeg vand i baljerne hver anden uge. Det brugte vand, bruges til vanding.

   Slet
 3. Hej Anette.
  Eeeelsker også baljer med flydeblomster. Jeg har masser af baljer, men de er alle utætte. Det giver ikke helt det samme...;-)
  Ha en dejlig aften.
  Lotte

  SvarSlet
 4. Det ser smukt og enkelt ud ;-)

  SvarSlet
 5. Det ser også smukt ud, så det kan jeg godt forstå.
  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Anette, det hele ser stadigt dejligt ud hos dig og dine duer, herligt. Hvordan har du kunnet leve uden inden :-). Det giver noget sjæl til haven :-). Spændende om du er heldig at få dueunger snart, krydser fingre for dig :-), kh Margit

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Det ser smukt ud med de flydende blomsterhoveder i vandet.
  Vi har netop købt en fin gammel zinkbalje og vil bruge den med vand i, men jeg er bange for at den ruster, af at stå med vand hele tiden. Gør du noget for at holde zinken pæn??
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejligt med en zinkbalje, den bliver du glad for.
   Jeg gør intet for at holde zinken pæn. Jeg bruger mine zinkting, og så må de holde så længe de kan. Jeg har haft zink altid, og har endu ikke kasseret noget. Så det holder meget godt. Jeg har nogle baljer der er rustet hul i bunden af, men de var skadede da jeg fik dem. Det betyder ikke noget, for så er der dræn for planterne, som jeg planter deri.
   Du skal blot huske at tømme baljen for vand inden vinteren, da den ellers kan blive rund i bunden af frosten.

   Slet
 8. Og det ser så skønt ud:-D gravede en stor murbalje ned i går, den er tæt ved køkkenvinduet og glædes allerede stort over synet:-) og nu må jeg har noget i den, til jeg finder mig en vandplante;-)

  SvarSlet