Overnatning / Glamping

søndag den 13. april 2014

Åben påskehave.


Påsken står for døren og jeg holder åben påskehave, hver dag i påsken (17-18-19-20-21) kl. 13-17. Skalstrupvej 36, 7570 Vemb.

Min have er klar til en ny og spændende sæson. Glæder mig til at møde nye og gamle havevenner, udveksle tips og gode ideer. 
Der er som altid kaffe på kanden og lidt hjemmebag, i haven.

Efter påske er haven lukket indtil 1. maj, hvor haven igen er åben hver weekend kl. 13-17, indtil 1. okt. Derudover er haven åben efter aftale, på tlf. 40259625.
Se mere om hvad der sker i haven på hjemmesiden www.frupedersenshave.dk

Den er altid opdateret med ekstra åbningstider.

21 kommentarer:

 1. Glæder mig til at komme forbi, - og møde dig og din have...
  God søndag
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg må vente med at kigge forbi til engang efter maj.........håber du får nogle super skønne besøg i hvad der ser ud til at skulle blive en vejrmæssigt dejlig påske ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Vi har frygteligt travlt med gæster i B&B'en her i Påsken, men regn med et besøg fra mig og Bondemanden en anden gang. Er der i øvrigt kommet link til udsendelserne? Den første har da vist været der?
  God søndag - og godt påske.
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med travlhed, så må man blive på sin pind :-) I er velkomne, når tiden tillader det.
   Jeg har lagt linkene på, gå 2 indlæg tilbage, så er de der, til begge udsendelser, og der er forskelligt indhold i.
   Rigtig god og travl påske.
   Knus

   Slet
 4. Jeg ville elske at besøge din have, men det må vente til senere på foråret/sommeren. Ønsker dig nogle dejlige havebesøgende :)

  SvarSlet
 5. Kære Anette.

  Tusind tak for en rigtig dejlig og autentisk haveudsendelse. Det gjorde du, gemalen, Margit og Hans fabelagtigt godt.

  Held og lykke med Åben Have i påsken. Jeg er sikker på, at det vil vælte ind med havegæster, som nu vil se TV-kendisserne og deres dekorationshave. Og det ser også ud, som om at vejrguderne vil holde en kærlig hånd over jer. Det betyder jo også helt utroligt meget for totaloplevelsen.

  Pøjpøj hilsner fra et stormomsust og bidende koldt Flade

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tante Grøn, ja det blev nogle rigtig fine udsendelser. Margit og Hans er så dygtige, utroligt at de kunne få sådan nogle fine udsendelser ud at det vi laver i haven.
   Ja vejrudsigten ser fin ud, så jeg tror det bliver en god påskehave oplevelse, for dem der kommer. Har hørt om flere der kommer forbi, så det bliver dejligt.
   Rigtig god påske i Flade.

   Slet
 6. PS: Er spændt på, om der på et tidspunkt også dukker den der søde, "buttede" "oversavede" campingvogn op på jeres matrikel.:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) smiler. Kan da godt forstå du er spændt, for den var da rigtig fin. Meeen jeg tror ikke den passer i Fru Pedersens have :-)
   Men drømme er gratis, og de allerbedste går nogle gange i opfyldelse :-)

   Slet
  2. Kære Anette.

   Har I ikke en mur, der ikke er synlig fra selve haven? En staldbyging, lade eller lign.? Jeg ser altså det hele for mig....TEMA: Strand, ferie.
   I markerer "strandområdet", fylder det med sand fra Vesterhavet. Planter marehalm. Installerer oversavet campingvogn med din hyggelige og stemningsfulde a la beach indretning. Parasol, gamle liggestole med striber, et sandområde til MERLE, jeres dejlige perle. New England style.........! Farvetema: Støvet æblegrøn, pastelblå, hvidt og gensbrugsslidt. Et sødt lille badehus ned spir i gavlen......etc etc etc.

   Så kunne du og din søde ægtemand tage på campingferie på stranden og nyde en stille kop kaffe og en bette is til Merle, når alle jeres gæster, har forladt matriklen:o)Det kunne blive fantastisk og du kunne få et nyt legeområde.

   Du skal nok vente med at fortælle Hr Pedersen om min ide, til en dag, hvor han er totalt udhvilet og har fået sin yndlingsdessert, som du har serveret for ham i hans yndlings-slappe af stol:o)

   Rigtig god påske til jer.

   Kærlig regnvejrshilsen

   Slet
  3. Sikke dog en herlig drøm Tante Grøn, hvis den går i opfyldelse, må du komme og lege den sammen med mig, liggestolene har jeg :-)
   Vi har også en lille sø ude i marken :-) der hvor jeg plukker åkander.
   Jeg er faktisk også vild med New england style, kunne være rigtig sjovt at lave noget med dette tema. Måske en fest :-)
   Knus

   Slet
  4. Anette, jeg kommer hjertens gerne:o) Mens vi så sidder der i liggestolene, tror jeg vi skal lade vore John`er gå en lang tur, og få sig en snak om, hvordan det er at være gift med kvinder, der hele tiden får "gode" ideer:o) Det kunne de sikkert trænge til.

   Påskeknus

   Slet
  5. Ja det var en god ide, det kan de sikkert få laaang tid til at gå med :-) Men er sikker på at de kan li det inderst inde, ellers var de nok smuttet for længst :-)

   Slet
 7. Skratsch... Skratsch... = lyden af fru friis der klør sig bag øret og tænker tanker om ture ud i det blå... Vi må se om tanker bliver til virkelighed.
  Ønsker dig en dejlig påske med mange besøgende. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg da glæde mit til at se :-) Også en rigtig dejlig påske i Frøboet.
   Knus

   Slet
 8. Jeg er også helt sikker på at det nok skal blive en stor succes Anette. Jeres have er utrolig spændende, og der er masser af små steder at gå på opdagelse.
  Og jeres nye berømmelse som tv-stjerner skal nok lokke ekstra til. Det er SÅ dejligt at se god havetv.
  mange hilsner Susan

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Håber i får nogle gode dage med mange besøgende i påsken.........der er desværre lidt langt væk fra os..........men måske kommer vi på besøg til maj på vores Nordjyllands tur.Er selv i gang med et nyt projekt inspireret af Fru Friis nye potteskur.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende med potteskuret, ja Fru Friises var til rigtig dejlig inspiration. Glæder mig til at se dit, når det er færdigt.
   I er velkomne, når i kommer på disse kanter.
   Knus

   Slet
 10. Hej Anette, så har jeg nydt sidste del af udsendelsen. Din mand og dig er et godt "team" Jeg kan godt lide at du ikke laver om på din dialect. En gang talte jeg også med dialect, men jeg har ikke boet i Vendsyssel i mange år, så dialekten er forsvundet. Kender du navnet på den hvide blomst, du har i krukker Iiden hvide have, det var de sidste to krukker? Jeg er sikker på mange vil besøge din have her I påsken.
  knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne.
   Dejlligt at du nød udsendelsen. Det er saxifraga, en stenbedsplante. Jeg købte dem i blomst for en måned siden. De er rigtig søde. Det er så dejligt at få små blomster op i øjenhøjde, så nyder man dem mere.
   Knus

   Slet
 11. Jeg ville helt sikkert komme forbi, hvis jeg var i nærheden, men det bliver nok ikke i år. Men idag vil jeg se tv-udsendelserne som du har linket til og det glæder jeg mig til
  Jeg håber at du får en skøn sæson:o)

  SvarSlet