Bed & Breakfast

søndag den 27. april 2014

Konfirmandens største ønske, og en vidunderlig dag.

En dejlig dag er slut, hvor min søsters søn blev konfirmeret. Vejret viste sig fra sin smukkeste side. Konfirmation i Bøvling kirke kl. 10. Efter kirkegangen blev Lukas største ønske opfyldt, han blev kørt fra kirken og hjem til os, hvor festen skulle holdes, i den flotteste lastbil. Det var ikke bare udenpå den var flot, endnu flottere indeni. Chaufføren var i kjole og hvidt.Det skønne vejr blev nydt i haven. Prinsessen legede med sin morbror, verdens bedste, og utrættelige legeonkel.


Som det er sædvane i vores familie, var der det lækreste kagebord. Det afspejlede konfirmandens store interesser, lastbiler og traktorer.


Vores ældste datter, konfirmandens kusine Signe, havde lavet kagen med bedstefars traktor på. Kagen med lastbilerne havde hans storesøster lavet.


Behøver jeg at sige, at der var nogen der fik lidt ondt i maven :-)


Konfirmanden, min mand og mig.


Den barnlige moster, fik lov at låne en af gæsternes nye løbehjul.


Dagen sluttede med fælles oprydning, og rester til sen aftensmad. Mosteren (mig) fik en ordentligt farvelknus af konfirmanden, og tak for en dejlig dag.

10 kommentarer:

 1. nej hvor ser det bare hyggeligt ud, godt i fik så dejligt vejr :)
  Tillykke med ham og tak for et lille kig.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Anette, tillykke med nevøen, dejligt at I fik en god dag på alle måder. Sikken nogen lækker kager der er blevet lavet. Er blevet lidt nysgerrig, hvordan har i fået billederne på kagerne, vi skal jo holde vores barnebarns barnedåb her i haven sidst i maj, så det var måske en ide. Hvis det kan lade sig gøre og jeg kan finde ud af det :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Margit. Billederne er bestilt hos bageren, så det kan ikke være nemmere :-)

   Slet
 3. Tillykke til konfirmanden, sikken en fest og sikken et kagebord. Tænk at blive kørt i stor lastbil, det må have været en stor oplevelse.

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Hvor er I bare en dejlig familie, der sådan forstår at fejre Jeres konfirmand. det er vel nok en flot lastbil og nogle flotte kager.
  Kærlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med konfirmanden, siger jeg til den barnlige moster, dejligt billede;-) Har været med på sidelinjen også ved den smukt pyntede festsal, det lyder og ser ud som i bare er super gode til at feste, herligt, også flotte kager!

  SvarSlet
 6. Og så var det ovenikøbet en flot Scania, en rigtig 'KING OF THE ROAD' og ikke bare 'en lastbil' - wau :-)
  Skønt, I havde en dejlig dag. vh/Karen

  SvarSlet
 7. Hej Anette Tillykke med din nervø.Sikke en dag han har haft.Han må da være lykkelig for sin moster.Flot kagebord der blev disket op med..............og heldige med vejret var i også.
  Jeg brugte søndagen på plantemarked i Lyngby...........og det er jo altid hyggeligt at mødes med andre bloggere.
  Rigtig gog solskinsdag til dig knus Jette

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Stort tillykke med konfirmanden og skønne billeder fra jeres dejlige dag ;)

  SvarSlet
 9. STORT og ♥lig tillykke med sønnen Anette. Dejligt at I have en skøn dag, og det ser bestemt ud til at der ikke manglede noget. En glad konfirmand - og forældre.... det er jo skønt.
  Mange knus Susan

  SvarSlet