Bed & Breakfast

onsdag den 27. november 2013

Fru Pedersens have i Lemvig Folkeblad.Vores avis Lemvig Folkeblad, bragte i går en rigtig fin artikel om min julehave. Den samme artikel var i Dagbladet Holstebro-Struer.
Artiklen kan læses her, http://folkebladetlemvig.dk/


7 kommentarer:

 1. SÅ STAS
  FLOTTE BILDER
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlet
 2. Det altid dejligt når det man går og laver bliver taget positivt imod, glæder mig på dine vegne. Må du have en god dag.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Tusind tak for en dejlige søndag eftermiddag i dit skønne paradis. Det kan jeg leve længe på.

  Endnu engang levede hele dette vidunderlige paradis op til forventningerne og var 2 x 2 3/4 time køretur hver. Hele dette skønne sceneri fra vi kører ind på parkeringspladsen bag laden og begynder vores gåtur ved de små legehuse som er pyntet som et helt mini samfund med madam blå og levende lys i vinduerne er så ægte og varmer langt ind i kroppen, at man falder helt i staver over dette syn. Men straks kalder gæssene os tilbage til nuet og vi bevæger os over til kastanie hegnet og der står to pragtfulde gæs, de havde dog glemt at få deres røde sløjfer om halsen i anledningen af julen da de stod op :):):). Efter de nu havde skældt os ud vente vi os om og straks fangede øjnene nye opstillinger over ved porten. Nu gik den stille tur rundt på hele gårdspladsen, hvor der stod den ene flotte opstilling efter den anden at det var svært at løsrive sig for at gå igennem hullet ind til den hvide have og sørme og der ikke stadig var hvide blomster i form af den mest velvoksende bacopa. Lysthuset i jern var pyntet i sin grønne dragt og Claus Dalby stativerne lavet om til juletræer, ja de stativer kan bruges til andet end klatre planter.
  Vores nysgerrighed var stor så vi listede over til hendes flotte skurvogn, hvor både vogn og plads var pyntet til den store guldmedalje med de skønneset opstillinger og levende lys både inde og ude.
  Nu gik turen ned igennem haven, men iår var vi ikke heldige at møde nogle blomster på vores vej, passer så ikke helt for der var nogle enkelte klematis der stadig blomstrede.
  Vi kom frem til lysthuset hvor levende lys og en dejlig stemning mødte os, der kunne jeg have siddet rigtig længe og have nyt roen med et godt krus kaffe, men nye opstillinger trak os videre forbi potteskuret som selvfølgelig var pyntet med med hyacinter og små lanterner i vinduerne og selvom det var et arbejdsbord var det pyntet og med flot orden.
  Nu venter der sanserne den ene oplevelse efter den anden, drivhusene, kornskuret oser af stemning og hvis man er træt kan man tage sig en lur i soveskuret, sengen der var redt så fint.
  Omme på terrassen venter det store overflødighedshorn af lækkerbiskerne, er rigtig svært at beskrive for det er så flot med den ene opstilling efter den anden både på flisene, i reoler, på borde og i loftet at det skal opleves for at få den rette stemning.
  Udestuen er også fyldt med charme og der er mange stilben at kikke på.
  Efter vi nu have været hele julehaven igennem ventede kaffen og lagkagen i den opvarmede garage og selvfølgelig da vi trådte ind af døren i vindfanget mødte der os den mest fantastiske stemning og en rigtig dejlig varme.
  Selvom solen skinnede var det lidt koldt for tæerne, men det afholdt os ikke fra at tage turen endnu engang rundt i dette fantastiske univers og inden vi så os om var der gået 31/2 time og vi var nød til at sætte næsen mod fyn igen. Øv jeg kunne have gået der endnu.

  Jeg ved at haven er åben 2 weekender endnu og jeg kan kun sige tag af sted I vil ikke fortryde det på nogen måde. Anette er super dygtig og forstår virkelig at skabe stemning med små midler og har et kæmpe kreativt hjerte.

  Tak for en super dejlig dag Anette, jeg håber ikke at John har taget alt for stor magt. efter sidste weekend :):):)

  Knus til jer begge herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia. 1000 tak for alle de rosende ord. Det er så dejligt at jeg kan dele min glæde over haven med andre. John er klar til endnu en tørn ved kaffemaskinen, den er hans domæne :-)
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. Fantastisk med al den positive omtale du får. Dejligt at se at du får noget ud af dit store arbejde med at skabe en dejlig plet på denne jord. Tillykke herfra Nordfyn :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Du ender jo med at blive en berømthed, i hvert fald her i Danmark. Tillykke med den flotte artikel. Den fine omtale og interesse er bestemt fortjent. Din julehave er helt unik. Hilsen Dorthe

  SvarSlet