Overnatning / Glamping

lørdag den 30. november 2013

Julesokkerne er hængt op, kalenderlys og advendskrans er klar.

Vi er så klar til december måned, her på gården. Hus og have er pyntet op, nyt lag grus på markvejen, maskiner og redskaber er vaskede og sat ind. 

Kalenderlyset er vanen tro kommet i den gamle cremefarvede madamme.Advendtslysene har selskab af en smuk engel, gran, kogler og tunge sølvkugler.


Julesokkerne er hængt op, i det tilfælde at julemanden kommer forbi.


Glæder mig til en rigtig hyggelig og dejlig december.

At jeg elsker at have gæster er ingen hemmelighed. Juletiden er for mig ekstra dejlig, med dens mange julegæster.8 kommentarer:

 1. uh som de julehygger at besøge din blog :)

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud med kalenderlyset I kaffekanden, vores lys er I en gl,lerurtepotte. Der er orden I tingene hos jer. Min far var meget omhyggelig med hans redskaber og maskiner, det er et godt signal at sende videre.
  God søndag
  knus

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Juletiden står jo også for døren, så det er godt at være klar.
  Kh Heike

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud! Vi er også ved at være klar til december og pynt og lys og ikke mindst samvær med søde mennesker :-)

  SvarSlet
 5. ja nå er det endelig
  den vakre tiden kommet
  klem eli:)

  SvarSlet
 6. Det er så dejligt at besøge din blog og se alle dine skønne idéer. Ville gerne se haven i virkeligheden, men synes der er lidt langt fra Odense, så tak for alle de dejlige billeder.

  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Åh ja endelig december og jul og hygge! Skønne idéer du drysser om dig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Du har jo sikkert også nynnet julesange i et stykke tid, Anette så det er klart at du er klar:o) December er nu også hyggelig.

  SvarSlet