Overnatning / Glamping

fredag den 29. november 2013

Stilleben med hest, nødder og grønt.
I det ene hjørne af køkkenbordet i skurvognen, har jeg lavet et lille stilleben med en kasse, med nødder, kvæder, husløg og grønt. I det lille vindue står en trægyngehest. På den anden side af vinduet, står små glas til lys og en hyacint. Et lille hyggeligt arrangement, som øjnene hviler på, når man træder ind af døren.6 kommentarer:

 1. SÅ HYGGELIG KROK DU HAR HER
  FLOTT FREDAG
  TIL DEG
  SØTE ANETTE
  KLEM ELI:)

  SvarSlet
 2. Smukt og stilet ser det ud, og inden længe lærer de små jo engelsk i børnehaven, så vil det skilt om at være uartig måske blive gemt væk? Ha ha.
  Vi stavede for vores piger da de var små.....men det fik de hurtigt lært....så gik vi over til engelsk og det samme skete! Selv vores hund spidsede ører for mon det var gå tur, der blev stavet!

  SvarSlet
 3. Den træhest ser dejlig brugt ud, er den gammel? Er det æblekvæder du har Anette? For 6 -7 år siden såede jeg kerner fra æblekvæder, jeg fik også 3 træer ud af det, men de har ikke blomstret endnu. Jeg tror det kommer. Alle vores forskellige Paradistræer har jeg selv sået og de har alle blomstret efter nogle år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne. Nej træhesten er ikke gammel, men har alligevel en fin patina. Jeg ved faktisk ikke hvilken slags kvæde det er. Men tror nu ikke det er en æblekvæde, for frugterne er ikke ret store. Det er spændende med dem du har sået, og jeg tror da også de nok skal blomstre engang.

   Slet
 4. Det ser som sædvanligt super hyggeligt ud!
  Kh NN

  SvarSlet
 5. Efter at have læst din kommentar på Dalbys blog, susede jeg lige herover for at skrive en kommentar:-) Jeg nyder din blog hver dag, men har ikke nødvendigvis noget at sige :-) Men dejlig blog, dejlig have og FEDE skørhatte!!

  mvh Lone

  Mvh Lone

  SvarSlet