Bed & Breakfast

torsdag den 28. november 2013

Guirlander af blød ene.


Indenfor i skurvognen har jeg lavet guirlander til alle vinduerne af blød ene. De er pyntet med træfigurer af birketræ. Figurene er købt i Bilka, der var store sløjfer på, men dem har jeg pillet af, for et mere rustikt look. Guirlanderne har jeg bundet på et stykke vinseltråd. Den bløde ene klippede jeg i små stykker, og bandt på med vinseltråd. Jeg lavede et øje i hver ende, så de var nemme at hænge op. 
Det er første, men bestemt ikke sidste gang jeg har brugt bød ene til guirlander. 

11 kommentarer:

 1. Blød ene er en jeg altid vender tilbage til. Den har sådan en smuk farve, og er lækker at lave både guirlander og kranse af. Det ser hyggeligt ud i skurvognen.

  SvarSlet
 2. God ide, den snupper jeg.... jeg har lidt blød ene til overs og jeg har en pose bark-engle.....nu skal jeg bare bestemme mig til hvor den skal hænge. Du har ikke noget imod at vi låner ideerne af dig, vel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare snuppe løs, det er dejligt at dele ideerne. Jeg bliver så glad, når nogle kan bruge det jeg viser. Jeg synes selv at det giver så meget glæde at lave kreative ting og pynt, som man selv og andre bliver glade af. Så jeg vil glæde mig til at se dine guirlander :-)

   Slet
 3. Det ser rigtigt godt ud med guirlander af blød ene, men der skal meget til. Jeg plejer at købe et lille bundt, som jeg bruger til kranse.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor ser det fint ud! Jeg ville altså også have pillet sløjferne af!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud.! Desværre er den bløde Enebær temmelig dyr hernede, men tænker jeg jo kunne prøve med Buksbom som jeg har i haven. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Smukt og meget hyggeligt:o) Der er gået noget blød ene til dine guirlander,men det er et dejligt materiale at binde af, jeg binder altid små tynde kranse af blød ene og det er også det jeg bruger i kalenderdekorationen, det kan godt blive for voldsomt med gran, synes jeg.

  SvarSlet
 7. Det ser fint ud hos dig, jeg har blød ene i haven, men jeg tror nu ikke, jeg får lavet sådan noget fint noget.

  SvarSlet
 8. hvor er den fin din guirlande , der skal sommetider ikke så meget til andet end nogle gode ideer og dem kan man få herinde hos dig.
  Forsat god aften
  Kh Linda

  SvarSlet
 9. Smuk guirlande.... også IRL :-)
  Tak for et hyggeligt besøg hos dig idag. Vi nød dit smukke hjem og have, og jeg har fået masser af gode ideer og masser af energi til selv at komme ud og "hygge op". Desværre må jeg vente HELT til lørdag.... men så har jeg også hele dagen til rådighed.
  Mange hilsner og tak for sidst.
  Susan - og Jesper & Lukla

  SvarSlet