Overnatning / Glamping

lørdag den 2. november 2013

Bøgeblade i overflod.
Med bøgehæk og flere store gamle bøgetræer i haven, er der rigeligt med bøgeblade. Forleden aften, viste HAVEFOLKET en krans af bøgeblade. Sådan en må jeg da prøve og lave tænkte jeg, så iført overtrækstøj, gummistøvler og pandelampe gik jeg en tur i haven. Supernem at lave og et fint resultat. 

12 kommentarer:

 1. Flot krans - en fin måde at udnytte alle bladene på. Når de nu skal af træerne:-)

  SvarSlet
 2. Ja, var et rigtigt godt tip fra HAVEFOLKET. Lige nu plasker det ned, så jeg føler mig ikke så fristet til at bevæge mig udenfor og samle blade. Men måske det bliver til en rask tur i eftermiddag?
  God lørdag fra Henrik Havehjerne

  SvarSlet
 3. Kranse af bøgeblade bliver altid så fine. Jeg har lavet rigtig mange kranse med børnene I børnhaven gennem årene, det er også godt for fin motoriken
  Mvh Hanne.

  SvarSlet
 4. så fin ! minder mig om at mine børn engang for længe siden lavede bøgekranse i børnehaven og de hang til pynt i en del år. Det ku være jeg selv skulle lave en ??

  SvarSlet
 5. Ja, det er da en fin krans! Jeg havde hellere set bladene på træerne lidt endnu ... Men som Susanne siger: Når de nu skal af træerne, er det en fin måde at bruge dem på ;-)

  SvarSlet
 6. den er virkelig fin og med et dejligt farvespil :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 7. Hej Anette
  Smukt i al sin enkelthed. Det er også let at lave små juletræer, ved at trække bladene på en ståltråd der er sat i en potte med ler. De største nederst og så eller bare mindre og mindre blade opover ;o)

  SvarSlet
 8. Ja det er en sød ide - og som sædvanligt indgår den i et fin stilleben hos dig :0) Smukt.. Mon du snart er ved at helt på plads med julehaven? Her er det forberedelserne til julemarked i næste weekend der er gang i.. men så skal jeg også igang herhjemme, for så nærmer første åbningsdag i butikken sig ;0)..
  Ha' en skøn søndag
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går fint fremad med julehaven, jeg er kommet langt, men der mangler stadig mange detaljer. De fleste grove og store elementer er på plads. Nu er vi i november, så nu kommer der julehaveindlæg :-)

   Slet
 9. Efteråret er en fantastisk tid til kranse og grovere dekorationer, og jeg tænker at en have som din burde da have store gren og bladkugler liggende til pynt rundt omkring, jeg laver dem gerne her på denne tid, og nyder dem hele året, hvis du ikke har lavet dem før, kan du se her: http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/2011/10/sjov-med-nedfaldsblade-og-afklippede.html hvordan jeg plejer at lave dem, det tager kun et par timer, så kan man have en dejlig stor stak at lægge rundt omkring:O)
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideenerne, dem skal jeg da prøve. Elsker at bruge naturens materialer.

   Slet