Bed & Breakfast

søndag den 14. april 2013

Stakit ved skurvognen.

Som nogle måske bemærkede, da jeg lavede indlægget om yndlingssiddepladser i haven, kunne man se at der var kommet stakit ved skurvognen. Det høje stakit er hjemmelavet, og danner en hyggelig krog, som afslutning på terrassen. Det giver læ rundt om hjørnet. Resten af vejen rund om terrassen er der kastaniehegn. Det er købt færdigt i Bilka. Jeg havde allerede sidste sommer købt kastaniehegn til skurvognen, men vi kom til at bruge det til gæssenes indhegning :-) Så jeg måttte købe et par nye ruller. 
Der er lavet en låge ved indgangen til terrassen, så til næste sommer når vores lille prinsesse kan gå, kan vi lukke, så hun ikke stikker af, når vi sidder derude.
God søndag, håber vi alle får omkring de 15 grader, de har lovet :-)

9 kommentarer:

 1. Åh der er tænkt langsigtet. Smart! Det ser også godt ud!

  SvarSlet
 2. Det er deilig blogg du har! Det er så oppløftende for oss i Norge å se at våren er i anmarsj.. Vår i Danmark vil si at den er like rundt hjørne her...

  SvarSlet
 3. Hyggeligt hjørne du har fået dig. Og godt med lidt børne-fremtidssikring.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Dejligt med lidt læ ved jeres skønne skurvogn.Og udendørs siddepladser kan man da ikke få for mange af.Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 5. Det ser jo dejligt ud..:-)
  Det badekar ville da passe hos gæssene så kunne de jo bade begge 2 på en gang i stedet for at den ene skal stå og vente på tur..;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. De er meget smarte de der kastaniehegn

  SvarSlet
 7. Det ser bare godt ud og fint med en låge så der kan lukkes af. Vi har jo også fået et barnebarn i december, så den slags ting må vi jo nok også begynde at have med i overvejelserne. Vi har dog altid haft hegn omkring vores dam med tanke på det samme.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 8. Ej hvor ser det bare flot ud Anette. Meget indbydende - tja, jeg kunne da godt liiiiige nyde en go kop kaffe dér i stolen.
  Jeg er også vild med kastaniehegnet.. det virker sådan lidt "vildt" og danner en fin afgrænsning. Super flot.
  Desværre er det længe siden jeg har kommenteret herinde Anette. Jeg har kigget og fulgt med, men ikke fået skrevet. NU håber jeg at overskuddet er kommet for at blive... så skal du nok hører noget mere fra mig :-)
  KNUS Susan

  SvarSlet
 9. Så fint! Jeg går selv og drømmer om kastaniehegn. Det oser bare af sydengelsk landsbyidyl :-)

  SvarSlet