Bed & Breakfast

onsdag den 10. april 2013

En lille buket på natbordet.

Med en lille buket på natbordet, er det dejligt at slå øjnene op om morgenen. Ihvertfald for mig, er det lykken at omgive mig med blomster. I vinduet i soveværelset er det små krokus og dobbelte vintergækker fra haven. Det at kunne plukke buketter i haven er for mig en stor glæde, og jeg har buketter både inde og ude. Selv om havens bund bugner af små løgvækster, gør de sig på en helt anden måde, når de kommer i en lille vase og op på et havebord, eller i en hængevase på en knage udendørs.
Endnu en herlig forårsdag med sol, uhm......

13 kommentarer:

 1. Hej Fru P - du forstår om nogen at skabe romantik og hygge. Det beundrer jeg dig meget for. Tak for altid dejlige billeder og god stemning. Det brænder virkelig igennem. Kh Mathias

  SvarSlet
 2. Smukt ser det ud, jeg har aldrig plukket krokus ind, måske skulle jeg prøve det.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Utrolig smuk buket og passer fint i Greengate kanden <3

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 4. Jeg har det på samme måde, Anette. Jeg har også blomster alle vegne :-) Hvor er det en yndig buket. Jeg har i øvrigt samme kande. Den er rigtigt god til blomster.

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Skøn buket på dit natbord.Dejligt at være selvforsynende med små forårsblomster.Dejligt ser det ud.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Hvor ser det skønt ud! - Man bliver i godt humør af dine smukke fotos, og det giver inspiration til selv at pynte op.
  Venlig hilsen
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Nej en fin buket, jeg elsker buketter, og glæder mig til de kan hentes i haven :-)

  SvarSlet
 8. Det er et par yndige buketter. Jeg kan ikke have buketter på natbordet, især ikke hvis de dufter, det giver mig desværre hovedpine, men flot ser det ud.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud. I soveværelset har jeg et par kunstige planter - der når vandkanden aldrig op. Men elsker blomster, og ville lige som dig heller ikke undvære dem.

  Det bliver lykken når vi kan plukke de store buketter i haven... *suk* :o)

  SvarSlet
 10. Smukke buketter.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 11. hej med dig ..hvor er det dejlige billeder, og sikke en skøn buket...jeg er helt enig med dig , at være omgivet af blomster er en NØDVENDIGHED :), jeg må dog indrømme at jeg godt kunne være lidt bedre til at forære mig selv en buket indimellem, men sådan er det vel , slagteren får vel heller ikke røde bøffer dagligt :)
  kan du ha en dejlig dag..Diana

  SvarSlet
 12. hov, glemte helt at sige at du virkelig har mange skønne indlæg som jeg har kikket igennem.....så ja jeg tilslutter mig også din skønne romantiske stil.

  og hvem der da bare havde en skurvogn i baghaven ..nøjjj ,lidt misundelig..;)

  SvarSlet
 13. Det er smukke romantiske buketter. Lige til soveværelset :)

  SvarSlet