Bed & Breakfast

torsdag den 25. april 2013

Blå tæpper.
Flere steder i min have er der ved at være blå blomstertæpper. Jeg bemærkede første gang de små blå blomster i mine svigerforældres have, da jeg var 14 år. Under de store gamle bøgetræer, var der hver forår, et kæmpe blåt tæppe, af de yndigste blomster.
Det er derfra mine små blå klokkeformede blomster stammer. Jeg har delt, og de sår sig villigt, så tæpperne vokser år efter år.

9 kommentarer:

 1. Hej Anette.De blå blomster er også mine favoritter her om foråret.Skønne billeder.God dag knus Jette

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er det flot Fru P! Jeg er også helt ekset med blå blomster. Det gør bestemt ikke glæden mindre, at de i din have blomstrer som væg-til-væg tæpper ... Imponerende fint.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Mine breder sig også. og det får de gerne lov til. Skønt med alt det blå...

  SvarSlet
 4. Ja Scilla er skønne og gode til at brede sig, det kan vi lide.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Det er superflot sammen med de hvide birkestammer

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt... Jeg elsker syntes, og ville elske selv at have sådan en flot "skovbund". Jeg elsker også - og især, at det er i familie med dem fra dine svingerforældres have. Planter som har givet så mange minder er guld værd... og det skønneste at "arve".
  Knus Susan

  SvarSlet
 7. Hvor ser det smukt ud under de hvide birke. Jeg elsker altså også birketræer med deres smukke stammer :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er du heldig at have Scilla Sibirica som hele blå tæpper i haven. Jeg fandt et par stykker i græsplænen sidste weekend og kæmpede for at få dem op og sat over i et af blomsterbedene, hvor de forhåbentlig får bedre vækstbetingelser.

  SvarSlet
 9. Det ser bare så skønt ud. Planter med "stamtavle" er jo også dejligt i sig selv.
  Jeg nyder de blomster der stammer fra min svigermor, som vi mistede i efteråret. Det er sådan en dejlig måde lige at blive mindet om en kær ven :-)
  God dag!
  Susanne

  SvarSlet