Bed & Breakfast

søndag den 24. juli 2016

Sommerglæder.

Fyld en vase med vand, pluk en blomst og sæt den i vasen, super enkelt og noget næsten alle kan. Det er en af sommerhalvårets helt store glæder, og det spreder så megen glæde hos både små og store.

Merle på besøg, hun plukker, finder vase og sætter i vand, på eget initiativ. Hun har vist arvet pyntegenet.


 Merle har selv dekoreret sin t-shirt i børnehaven.


Prøv at se den lille video, hvordan Merle stopper op, sætter hænderne i siden og vurderer hvordan det nu ser ud. Hendes mor udbrød, hun ligner fuldstændig dig mor :-) Jeg har fundet børnenes gamle kroketspil frem, det øver vi os i at spille.

 Koncentrationen er stor hos lille Alma, kroketkøllen er både stor og tung for en lille pige.


Begejstringen er stor, når det lykkedes med et godt slag :-)


Is må der til i sommervarmen, når man besøger bedstemor.


7 kommentarer:

 1. hej Annette,
  Sikke søde børnebørn. Alma ligner nu også dig. Merle er en lille havefe med sans for det skønne både ude og inde som sin mormor. Godt uge til John og dig. Må høsten komme i hus før en masse regn.

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Det er da ægte sommerglæder når dine to søde børnebørn er på besøg og leger i din dejlige have.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hvor er hun yndig, jeres Merle! Og på dine forskellige indlæg kan jeg se, at du nyder dine børnebørn i fuld drag. Drej en masse videoer af dem, så kan du rigtig svømme hen, når du bliver gammel. Jeg er lige blevet koblet på Skype, og efter af forskellige årsager ikke at have set hinanden i et par år blev jeg blæst fuldstændig omkuld, da 'lille' Gabriel dukkede op på skærmen: Han er 1.90 m høj og har skæg!
  Glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Ja, Merle har alle dine bevægelser. Vi husker også, da vi så hende lægge mos ud i drivhuset til Julehaven, hun klappede på det nøjagtig som du gør. Nu er hun så stor, at hun ikke tager sig af kameraet længere. Mon lille Alma også bliver en lille kopi af Bedstemor?
  Hils den lille familie fra os.
  Kærlig hilsen John og Eliane.

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor er det bare en sød video. Hun er da helt bedårende søde Merle, når hun står der og overvejer hvad der skal til. Og så den søde lille Alma der kun lige akkurat kan løfte kroketkøllen........ så sødt altså. Jeg håber at kunne komme forbi din skønne have en gang i løbet af denne uge, da vi har ferie. Så måske ses vi.

  Mange knus
  Lone

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare herlig hende Merle - tror bestemt også hun ligner dig. Hvor er det dejligt med sådan to fantastiske piger :-)

  SvarSlet
 7. Hej. Merle er da ikke til at stå for. Jeg tror også, hun ligner dig. Det lader til at have været en rigtig dejlig dag i sommervarmen.

  SvarSlet