Bed & Breakfast

søndag den 31. juli 2016

Prinsesser til låns.

En dejlig weekend er nu slut, vi havde de 2 små prinsesser til låns. Vi hentede dem fredag aften og så blev de afleveret igen i formiddags.

De blev dog ikke kørt hele vejen hjem på sækkevogn, selv om det var sjovt.


God appetit til morgenmaden, æggene er hentet hos bedstemors høns og lavet til scrambelæg.


En tur på det lokale Skalstrup kræmmermarked, lille Alma ville også prøve de store heste, men turen blev kort, det var alligevel lidt for farligt. Markedspladsen ses i baggrunden.


Merle nød turen.


Så var det mindre farligt med de farvestrålende vindmøller. Alma var forsvarligt spændt fast i bedstemors gamle barnevogn. Vi var gået de 2 km derhen, det var godt vi havde barnevognen med, for Merles ben blev så trætte at de ikke kunne gå hele vejen :-) Så er det godt der er plads til 2 i den gamle barnevogn.


Da vi kom til hoppepuden var Alma klar til at komme ud af selen i barnevognen, hun er begyndt at snakke rigtig meget, ikke særligt forståeligt, men her var der ingen tvivl, bedstemoren kunne fatte at hun også ville  hoppe.


Halmen var et hit. Der er hvert år slikposejagt i halmbjerget, denne tradition har der været siden pigernes mor var lille. Det var dog kun Merle der var med til den del, for på det tidspunkt var Alma og bedstemor hjemme i haven hos havegæsterne. Billedet i halmen er taget om aftenen, for der er traditionen tro helstegt pattegris med tilbehør, så da grisen var spist var det tid til lidt leg, inden det var hjem i seng.


Kræmmermarkedet er så absolut årets højdepunkt i Skalstrup, en tradition der startede for 25 år siden. For første gang i alle de år, har jeg kun deltaget som gæst i år, det var lidt mærkeligt men også rart, da der dagligt er mange gæster i haven, så der bruger jeg det meste af min energi :-) 
Du kan se sidste års indlæg om Kræmmermarkedet HER

2 kommentarer:

 1. Liebe Frau Pedersen,
  leider hat die Übersetzung ins Deutsche nicht funktioniert, aber ich habe mich mit den Bildern sehr über Ihren liebevollen Blog gefreut. Die zwei kleinen Prinzessinnen sind allerliebst und bestimmt Ihr ganzes Glück.
  Alles Liebe
  Heidi

  SvarSlet
 2. Kære Anette.Hvor er det dejlige billeder du viser fra jeres dage med jeres to skønne børnebørn.
  Og et godt kræmmermarked er altid værd at gå efter.
  Rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet