Bed & Breakfast

søndag den 10. juli 2016

Genbrugs beton/træ havebord i ny hyggekrog.

Den gamle møddingsplads er et yndet opholdssted, hvor der ofte er lidt lunere og lidt mere læ end andre steder. Det er her vi spiser morgenmad, når vejret tillader det. Der er kommet et nyt gammelt genbrugsbord til. Min mand spottede det, da nogle folk fra et nedbrydningsfirma var i gang på en byggeplads, hvor han også arbejdede. 
Et sjovt bord, bestående af en massiv betonfod og en træbordplade. Bordpladen har jeg malet, for den var nemlig i ubehandlet slidt træ. Jeg har købt 4 nye flethavestole på udsalg dertil, som jeg synes passer rigtig godt. Så nu har vi et unikt og ikke så flytbart møblement stående, til glæde og gavn. 

Som det ses på billederne, får vi stadig regn i rigelige mængder. Bare det stopper inden vi skal i gang med at høste på markerne, for ellers vil mejetærskeren vist sidde fast. På et lille betonbord i baggrunden står en kinesisk narrehat, den har kunnet lide det fugtige vejr og er vokser meget.Nogle af sommerblomsterne lider under den megen regn, mens andre ser ud til at stortrives. Jeg har været rigtig glad for regnen, men for min skyld må det nu godt nøjes med at regne om natten, så vi kan få sol om dagen :-) 
Mon ikke jer der holder sommerferie, kunne ønske det samme.


10 kommentarer:

 1. Hej. Det er et rigtig flot bord og stolene passer rigtig godt til. Her hos os er der også mange af planterne der stortrives med al regnen, men roserne har det ikke så godt. Vi har ferie nu og nyder det.

  SvarSlet
 2. Jeg har lige købt en kinesisk narrehat, den er så fin. Men kan ikke rigtig finde ud af, om den skal ind om vinteren, eller om den kan tåle frost?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kinesisk narrehat er egentlig en stueplante, så den skal helt sikkert ind om vinteren. Ja den er så fin.

   Slet
 3. hvor kan man mon købe sådan en kinesisk narrehat ? den ville være perfekt hos mig..;-)

  SvarSlet
 4. hvor kan man mon købe sådan en kinesisk narrehat ? den ville være perfekt hos mig..;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blomsterhandlerne har dem af og til, eller kan måske bestille den hjem.

   Slet
 5. Jeg har købt min på havemarkedet i Aalborg. Havde aldrig set den før.

  SvarSlet
 6. Det var godt spottet af din mand! Og når man har så meget plads som jer, skal man aldrig gå ned på hyggehjørner... ;o)

  SvarSlet
 7. Supergodt nyt hyggehjørne. Tror snart, vi må se at komme en tur op til dig igen. Der er sket så meget nyt :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 8. Ja du i år får vi hälla ur krukorna istället för att vattna i dom.
  Ha det gott och jag njuter av de vackra bilderna du visar mig mitt i regnet
  Kram Meta

  SvarSlet