Bed & Breakfast

lørdag den 9. juli 2016

DIY Genbrug af betonrør og dæksler.

Jeg har lavet en samling af gamle betonrør og betondæksler. Stablet ovenpå hinanden, så det danner nogle podier/borde, i forskellige højder. Arrangementet passer perfekt til skiftende samlinger af planter og havenips, gennem sæsonen. Fordelen ved betonbordene er at de ikke vælter i storm, de bliver smukkere med tiden, når de får mere patina, og de passer så godt på den gamle rustikke møddingsplads.


Her kan man rigtig se hvordan rør og dæksler er stablet.


Lige nu er det de rødbrune blomster og planter der er samlet her.


Næsten sorte petunier, chokoladeblomst, kløver, rødlig græs, husløg med røde kanter, og et rustent fuglebad båret af 3 frøprinser.6 kommentarer:

 1. Un joli petit coin bien romantique ! Ces objets en béton : une belle idée à suivre !
  Bonne soirée

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Hvor er det frodigt og smukt på den gamle møddingplads. Den burde have et nyt navn, et der passer bedre til den smukke plads.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes da det lydder meget romantisk med Den gamle møddingsplads, noget man havde førhen :-) :-) :-) Ja der er så dejligt frodigt deromme, takket de enorme mængder regn vi har fået, ingenting er så skidt at det ikke er godt for noget.

   Slet
 3. God og smuk genbrug, fuglebadet med frøprinserne er altså bare skønt :o)

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Sikke dog en herlig ide. Jeg har brugt mine betonrør til at plante jordbær, rabarber og asparges i, men der skal luges og luges i dit rør, så ideen om højbede med blivende planter holder ikke. Så er det da meget sjovere med lidt farver og en lille opstilling. Din frøer er i øvrig noget så herlige, godt med lidt vand til havens fugle og insekter. God søndag, mon ikke du har masser af besøg lige nu i haven :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Hej Anette.
  Et flot og anderledes havebord.
  Det bliver nok også stående om der så kommer en brandstorm fra vest.
  Ja der er mange ting i haven som ikke synes så godt om al den regn,
  andre ting trives med det.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet