Bed & Breakfast

torsdag den 7. juli 2016

Eventyrlig skønhed i den hvide have.

Fanget i det rigtige lys, er rosa Helena helt eventyrlig smuk, som hun filtrer sine grene ind i lysthuset af jern. I år er rosen endelig nået et lille stykke op på taget, drømmer om at hele taget dækkes af de små velduftende roser.



Liljerne i den hvide have er begyndt at vise deres smukke blomster.


Et kig ned af gangen i den hvide have i et magisk øjeblik med sol. 

Vi har fået så meget regn, at græsset flere steder svupper når man går på det, det kunne være dejligt med nogle dages pause. Til gengæld er haven så smuk og frodig grøn, at man skulle tro det var forår.

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget :-)



8 kommentarer:

 1. Åhhh Anette.. din hvide have er jo skøn, og de smukke smukke roser i jern lysthuset, er jo helt bedårende. Der skulle også regne meget her, men det blev bare til lidt finregn et par timer her til aften. Men din have strutter da godtnok helt af den regn. Dejligt indlæg med fantastiske billeder. Tusinde tak for det <3

  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Nej vi må tage det sure med det søde, jeg tror bestemt Helena nok skal komme til at dække lysthuset.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej. Hvor er det flot med rosen opad stativet. Det bliver ekstra flot, når den lukker det helt af. Ja, selvom det regner meget, så er mange planter glade for det og alting vokser rigtig godt og tager sig godt ud.

  SvarSlet
 4. Ai ai, så lekker med Helena som slynger seg i det flotte jernhuset. Det var riktig fint. Skjønner dere har hatt mye regn i Danmark i det siste. Håper solen tar tak snart.
  God sommer.
  Jannicke

  SvarSlet
 5. dejlige billeder af rosen på det fine jernhus - og lige sådan liljerne ved jernstativet..... i det hele taget så er jern i haven helt uundværligt

  SvarSlet
 6. Skønne kig i din hvide have:-) Helena er noget så berusende skøn, fyldt med sødme, duft, kan let forestille mig hvordan det må være at sidde i lysthuset, uhmmm:-)))))

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn8. juli 2016 kl. 14.55

  Hvor er det fint Anette. haveknus herfra

  SvarSlet
 8. Anette drømme billeder af din Helena men ikke uden grund for det flotte stativ gør så meget i helhedsudtrykket jeg siger bare åhhhh hvor smukt...
  God weekend

  SvarSlet