Bed & Breakfast

søndag den 3. juli 2016

B&B for haveelskere og livsnydere.

Lige nu er det højsæson for de danske B&B værter. Det gælder også her i haven. Det er noget der hører højsommeren til, glade og forventningsfulde gæster der er på ferie og ønsker særlige oplevelser. Det er lige noget B&B værterne kan give, gæstfrie og tid til en hyggelig sludder, lækker morgenmad, og gode historier og informationer om lokalområdet, er det der kendetegner de danske værter. 


 Her er der hyggelig aftenstemning i den lille B&B skurvogn her i Fru Pedersens have. Skulle du få lyst at booke en  overnatning, kan du se mere HER


Dalsgaard i Skivholme, er et hyggeligt sted nær Århus, hvor der sættes stor pris på at give gæsterne den bedste oplevelse, det kan du læse mere om HERUdover en skøn have bydes der på den smukkeste natur, hyggelige værelser og lækker morgenmad. Karen Dalsgaard, Margit Bruun og jeg har i fællesskab lavet en brochure der hedder Haverejse i Jylland, den kan du se HER

Skal man længere rundt i vores dejlige sommerland, er der yderligere inspiration at hente i Bed and Breakfast guide Danmark.
Guiden kan du se HER 

4 kommentarer:

 1. Det ser så indbydende ud hos dig. Elsker din vogn og hvor må det være himmelsk at sove en nat i de smukke omgivelser.

  Rigtig dejlig mandag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hvor ser det altså bare hyggeligt og romantisk ud. Det må så dejligt at holde et par fridage i den skønne vogn.
  Ønsker dig en rigtig dejlig dag

  Knus Lone

  SvarSlet
 3. B&B mutteren har haft alt for travlt med gæster til at læse blog her de sidste dage og har først set dit indlæg nu.Tak for link :-) Håber, I får tid til at kigge forbi, når åben have travlheden lægger sig senere på året.
  Kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom Karen, dejligt at du har travlt med gæster. Vi vil elske at komme forbi jer og opleve jeres skønne sted.

   Slet