Bed & Breakfast

torsdag den 21. juli 2016

Høststart.

I dag er høsten 2016 startet her på gården. Der blev høstet vinterbyg, med 14,6% vand, hvilket er rigtig fint. Det er Johns første feriedag, og han har glædet sig til at komme i gang med at høste. Han har det sidste stykke tid arbejdet på at gøre mejetærskeren klar til denne sæson. Alt er smurt, flere dele har været skilt ad, for at tjekke for slitage og slør. Det er så ærgerligt hvis noget går itu, som kunne være undgået. Mejetærskeren er nyvasket og næsten så fin som ny :-) 


Det er en stor glæde når vejret er solrigt og tørt, når høsten skal i hus. Vinterbyggen er det første der er høstklart, senere kommer hveden og vårbyggen.

6 kommentarer:

 1. Også her har vi været i sving. Onsdag røg der 17 hektar vinterbyg igennem tærskværket her hos os, og i går høstede de vinterbyg hos svoger, så vinterbyggen er i hus. I dag skal vi så køre halm, hvilket involverer hele familien - og det er bestemt ikke yndlingsopgaven!

  SvarSlet
 2. Høst er bare så hyggeligt og romantisk, for os som kigger på........
  For jer er det jo hårdt arbejde!

  Rigtig god høst af vinterbyg
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej. Det er vel nok godt, at vejret er med jer, når der skal høstes og din mand er da rimelig skrap, at han kan sætte sådan en stor maskine i stand!

  SvarSlet
 4. Kære Anette God høst Knus Tina

  SvarSlet
 5. Også rigtig god høst herfra:-)))

  SvarSlet
 6. Kære John og Anette.
  Vi ønsker Jer en rigtig god høst. Håber det gode vejr fortsætter.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet