Bed & Breakfast

torsdag den 28. juli 2016

Kom med på besøg i Ingas Driveri.

Her i eftermiddags tikkede en sms invitation i på min mobil. Hvis du har lyst og ikke er helt underdrejet i havearbejde.... så står mit driveri rigtig fint lige nu... og du er velkommen til at kigge forbi, når din egen have lukker i dag. Denne invitation kunne jeg simpelthen ikke sige nej til, for jeg har længe ønsket mig at se Ingas Driveri. 

Inga har jeg kendt siden jeg gik i skole, hun var dog en af de store piger, så det er først som voksen at vi har lært hinanden at kende, og er blevet havevenner. Vi mødes af og til hos fælles bekendte og så falder snakken på have og bolig, hvilket vi begge er glade for. Det har efterfølgende medført besøg i hinandens hus og haver, flere gange. Da Ingas ønske om eget havehus opstod, var hun forbi og måle på mine og vi snakkede vældigt. Bla. anbefalede jeg Inga at købe nye vinduer, da det ikke er umagen værd med brugte af tvivlsom stand. Så det råd havde hun lyttet til, og fået lavet de fineste vinduer, lige nøjagtigt som hun drømte om. 


Det er blevet et meget smukt Driveri, med udsigt over køkkenhave og egne marker med dyr. 


Rundt om Driveriet ligger grus.


Indenfor er indretningen både romantisk og rustik, Inga har selv lagt det smukke gulv.Yndige buketter af havens roser.Udsigt til egne marker.


Frodige og blomstrende bede foran Driveriet.Bedene er blandede med blomster og grøntsager.


Jeg nød besøget i Ingas have og Driveri i fulde drag, det er så dejligt at besøge andres haver og udveksle havedrømme og ideer.
Nåe ja og så alt muligt andet blev der også snakket om :-)

Hjemme igen, aftensmaden blev lavet på grillen, og da det er den sidste torsdag i måneden skulle vi se fjernsyn, for der kom nemlig juli måneds udsendelse af Liv i haven, og derefter Fru Pedersens have i juli, så det skulle vi se, John og jeg.
Liv i haven kan du se HER
Fru Pedersens have kan du se HER

6 kommentarer:

 1. Ser fantastisk flot ud:)
  Jeg må da lige kigge med i din udsendelse. Tak for linket:)))

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte vinduer. Ja - med den sommer er det skønt at kunne være inde ude. Vi er også helt pjattede med vores pavillon :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 3. Hej. Det er et dejligt driveri, hun har og flotte ting, der er pyntet med. Jeg kan godt lide udsigten derfra. Jeg må lige ind på linkene. Tak for dem.

  SvarSlet
 4. Tak for kikket ind i Ingas verden. Du har ret gamle vinduer kan være møjsommelige så det var en god rådgivning du gav fra dig..
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Så himla somrigt och fint! Ljuvliga bilder du bjuder på...
  Sommarkram från Titti

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud hos Inga - drømmer mig lige væk et øjeblik - har lige plads til sådan et lækkert uderum
  God søndag aften

  SvarSlet