Overnatning / Glamping

onsdag den 14. februar 2018

Nomineret til Haveblog Award

Jeg er blevet nomineret til Haveblog Award 2017, sammen med flere andre danske havebloggere. Det er Sparpedia der har arrangeret konkurrencen.

Billedet er fra konkurrencen.


Du kan stemme på den blogger du har lyst til lige HER , samt læse mere om Haveblog Awarden. Der kan stemmes indtil d. 1 marts 2018.


Spændende.

11 kommentarer:

 1. Hepper selvfølgelig på din skønne blog...lykke til!
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 2. Hej SS har jeg gjort hvad jeg kan for at du kan vinde mvh Birgit Rosengrwn

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Mon ikke du også var nomineret sidste år? Jeg håber, at det lykkes i år, for du er i hvert fald min foretrukne haveblogger, og din blog bliver læst hver dag! Jeg er simpelthen blevet afhængig! Jeg håber, at rigtig mange vil stemme på dig. Nu har jeg i hvert fald gjort det.
  Hav en god dag i det vestjyske!
  Mvh. Bodil.

  SvarSlet
 4. Hej Annette Jeg vil gerne stemme på dig. Men kan ikke få det til at virke.😠

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, prøv igen :-) Hvis du trykker på linket HER, kommer du over på siden hvor der kan stemmes, så scroller du ned, til du kommer til de nominerede, og trykker på billedet af mig, så har du stemt. Tak for din stemme :-)

   Slet
 5. Beklager, søde anette.
  Men jeg har allerede stemt på Fru Friis.

  SvarSlet
 6. Da har jeg stemt ������

  SvarSlet
 7. Du fik selvfølgelig min stemme. Held og lykke.🌹🌹🌹

  SvarSlet
 8. Tillykke med nomineringen igen i år. Stemte på dig sidste år og nu igen. Lægger ikke så tit en kommentar, men dine indlæg bliver bestemt beundret.
  Rigtig skøn weekend.

  Mange hilsner Susanne Josephine

  SvarSlet
 9. Så blev der selvfølgelig stemt på fru Pedersen 👍😊 og tak for en dejlig blog og billederne er bare så gode hver gang 👏 Skønt soveværelse I har fået lavet, hold da op som I knokler selvom der er vinter lidt endnu. God weekend VH Carina

  SvarSlet