Overnatning / Glamping

mandag den 12. februar 2018

Fødseldagsmåned.

Februar er den helt store fødselsdagsmåned i vores familie, ikke mindre en 6 personer bliver fejret. Det starter med min far, så kommer John, vores ældste datter Signe, Merle, Alma og deres far Claus. Desuden har Signe og Claus også bryllupsdag i den måned, så der er mange dage at fejre.
Endnu en festlighed finder sted her i februar, hvor lille Flora skal døbes.

John blev fejret lørdag aften, med familien til aftensmad og hygge.

Et ekstra bord kom ind i stuen, så der var plads til alle. Bordekorationerne var små uens vaser, med nogle bundter købeblomster klippet i stykker og fordelt i vaserne. I de mindste vaser var der vintergækker fra haven, som der altid er til Johns fødselsdag.


Signe blev 30 år, og hun blev fejret fredag aften, hun havde pyntet bordet med sart lyserøde blomster.


6 kommentarer:

 1. Underligt at så mange fødselsdage falder sammen. Jeg har to sønner og et barnebarn i januar, i svigerdatterens familie er der 4 i samme måned, men I slå rekorden i jeres familie :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Til lykke med dem alle sammen! Det er en hyggelig tradition med vintergækker fra haven på bordet. Jeg har altid plukket en lille forårshavebuket til morgenbordet på mine børns fødselsdage som falder i april :-)
  Kærlig hilsen Nana

  SvarSlet
 3. Tillykke med det hele :-) Det er godt nok mange dage i så kort en måned.

  SvarSlet
 4. Hjerteligt tillykke med dem alle. Det er da en ordentlig omgang på en kort måned, men dejligt med så meget at fejre.
  Rigtig god dag.

  Kærlig hilsen Lone

  SvarSlet
 5. Tillykke med hele banden. Sjovt som fødselsdage har det med at klumpe sig sammen i familierne.
  Her er det i maj og i november/december 'alle' har fødselsdag :)

  SvarSlet
 6. Fina blommor på borden och fina dukningar! När jag levde med barnens pappa hade jag detsamma men i december och en kort period 17:e till 31:a. Det var inte kul nånstans. Så fort jag kom på en present så skulle den dubblas för det var ju julafton några dagar senare. Numera är det betydligt lugnare och de födelsedagar jag har kvar, mina föräldrar, firar vi med god mat utan presenter :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet