Overnatning / Glamping

onsdag den 21. februar 2018

Hjemmebygget trellebord med forårsstemning, et godt møbel til haven.

Trellebordet som vi har lavet af brugte murertreller er et af mine yndlings havemøbler. Det er genialt til at give oplevelsen af beboelse ude i haven. Et rum i haven, der er møbleret som en stue. Her er det i udestuen. Året rundt er der ting og planter på trellebordet, ting der skaber stemning, og planter der understreger årstiden.

Udestuen kunne ligeså godt have været et almindeligt drivhus, det ligner ret meget.


Levende lys i en ældre lysekrone, kan tændes uanset hvordan vejret arter sig udenfor. De levende lys hygger og luner.


Forårsløgene vidner om den årstid der står for døren.


Juleroserne har stået på trellebordet siden slutningen af oktober, og var en del af julehaven. De er stadig smukke, og skal plantes ud i haven senere.


Pletter i luften, her varianten engle i luften står sammen med corokia hele året, begge tåler lidt frost.


Tilsammen et fint stilleben.


Set på afstand virker trellebordet som en skænk i den pæne stue. Herude i udestuen er det dog lang mere rustikt. 

Længden på bordet er en hel murertrelle, men der kan saves af, hvis der en mindre plads. Murertreller er nemme at arbejde med, og forvandle til havemøbler. De fås brugt, men kan være lidt svære at finde, men se på Den blå avis og andre steder, hvor der handles med brugte ting.


Vil du se mere fra udestuen, så se HER

Jeg er så glad for trellebordet, at vi har lavet 2 mere, som står andre steder i vores have. Der står et ved en skurvogn, som du kan se HER
Samt et mere på en overdækket terrasse, det kan du se HER

4 kommentarer:

 1. En supergod ide, og det ser så fint og hyggeligt ud! Treller er desværre blevet lidt vanskelige at få fat i efterhånden. Jeg har også haft trellebord i tankerne på det sidste, og håber det lykkes at finde dem :)

  SvarSlet
 2. Helt ljuvligt! En sån där bänk är ju sååå snygg och praktisk. Fint med det gula också, ett måste nu när snön yr och det är bitande kallt ute! Var är våren tro?? Vill inte ha mer vinter nu...
  Ha en skön torsdag.
  Kram Titti

  SvarSlet
 3. Åh jeg er vild med jeres udestue. Faktisk er jeg ikke vild med udestuer men efter jeg besøgte dig første gang har det sat noget igang. Drømme hedder det vist...... om et smukt rum der kan lunes op og have masser af lys.

  Smuk dag
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Fint bord som dessutom känns väldigt praktiskt. Googlade och ser att det i Sverige går att köpa ny trall om jag inte hittar nån gammal. :)

  Ha en fin helg! Carina

  SvarSlet