Bed & Breakfast

onsdag den 23. august 2017

Pynt af havens overflod.

Jeg nyder at kunne pynte op med alt det, der er så meget af lige nu. Blomster og bær især. En opsats med en betonkage er pyntet med en rand af grønne rønnebær rundt i kanten. Ikke en bundet krans, de er bare lagt så stilkene vender ind under kagen, nemt og hurtigt.


En enkelt lille buket grønne rønnebær pynter fint sammen med husløg og betonkager der er ved at få den eftertragtede grønne farve.


En stor glæde i haven er andemor der går rundt med sine 5 ællinger, de  æder dræbersneglene med største fornøjelse, så jeg kan have blomster og grøntsager i fred. Det er så hyggeligt at de går rundt i haven. 


Buketter i flere størrelser bruges flittigt rundt i haven. Især i de små hængende vaser.


Kryds og bolle spillet er et hit, nu er det ved at få den fineste patina. En buket lyser op i alt det grønne.


Her er stadig nok at se til i haven med gæster dagligt, haven er åben hver dag fra kl. 13-17. Der luges og vandes og plantes lidt nyt. Der skiftes lidt i krukkerne, da nogle af sommerblomsterne synes sommeren er ovre og har takket af for i år. Det er jeg dog ikke helt enig i, her har vejret været dejligt de sidste dage med sol. Hr. Pedersens holder sommerferie på den bedst tænkelige måde, nemlig på mejetærskeren, han elsker at høste, indimellem når vejret alligevel driller får jeg en hjælpende hånd i haven.


Det er så dejligt at komme ud i marken og forbi vandhullet. Merle og Alma elsker at komme med derud og smide små sten i vandet.9 kommentarer:

 1. Det er en skøn fortælle have du har skabt Anette og jeg glæder mig hver gang du inspirerer med dine gode påhit og skaber et behov, for at lave en stemning som din. For stemning det skaber du, og jeg personlig føler at det er en meditation at se dine billeder og ikke mindst, at se haven personlig. Du er også en god ambassadør for livet på landet. Jeg håber, at høstvejret vil være med John og andre landmænd, så der kan komme smil på læberne ,når vi skal synge med på ;Nu er det længe siden. Hygge og knus herfra.

  SvarSlet
 2. Som du da kan lave det smukt. Har du selv lavet de der betonkager? Det ser kanon ud.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
 3. Tak. Ja jeg har selv støbt betonkagerne. De er støbt i silicone bageforme, nemt og sjovt.

  SvarSlet
 4. Som altid ser det enormt smukt ud hos dig.
  Det bugner af frodighed og hygge.
  Et paradis på jorden.

  Dejlig dag
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Hvor er det skønne billeder,og tekst, alt ånder fred og idyl. Det er en fantastisk god stemning du formidler.
  Go høst, og dejligste dag
  Knus Anette

  SvarSlet
 6. Hei Anette. Du er så flink til å skape stemning, og jeg får så mye inspirasjon av å lese bloggen din. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 7. For en fantastisk hage. Det var riktig så deilig å se disse bildene. Du har jo et godt grep om kamera, som fremhever hagens skjønnhet.
  God helg.
  Jannicke

  SvarSlet
 8. Det er en fantastisk god stemning du formidler.


  หนังตลก

  SvarSlet
 9. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังสยองขวัญ

  SvarSlet