Bed & Breakfast

fredag den 4. august 2017

Hortensia og sommerfugle.

Når solen bryder frem mellem bygerne, er der liv i sommerfuglene. Vi har kun fået små heftige byger i dag, og solen har vist sig imellem. Rigtigt dansk sommervej.


Den hvide hortensia hedder the bride, den passer perfekt i den hvide have.


En anden hortensia der blomstrer smukt lige nu, er en lyseblå som jeg for mange år siden fik til min fødselsdag som en lille stueplante. Den har vokset sig stor og smuk ude i haven og blomstrer hvert år med flere og flere blomster.
Da højbedene i foråret blev tømt for de sidste rester af porrer, blev de plantet ud i havens bede. Nu blomstrer de med store smukke kugleformede blomster, som også sommerfuglene sætter stor pris på på.


En der hygger sig i den varme udestue. Killingen blev født påskedag, og er nu 3 måneder gammel, rigtig fræk og uimodståelig sød. Vi har en killing mere fra dette kuld, den er rød og hvid.


Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend.


8 kommentarer:

 1. Kære Anette. Dejlige billeder fra haven af dine hortensia. Jeg håber I er belvet forskånet for blæsten og regnen, at det kun er her sydpå, det hele efterhånden sejler.. Bonden begynder at knurrer om sol, vi er slet ikke startet med at høste, der ved jeg I er længere fremme... Mine nye bede har nydt det svingende vejr... Jeg håber du har haft masser af glade havegæster? Kærligst Merete

  SvarSlet
 2. Hei. Nydelige hortensiaer. Det blomstrer flott hos deg. Fin helg til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder, Anette ☺ din lille kat ligner vores stribede Mille-mis. Nu har dine katte boet hos os i halvandet år, og de stortrives og fanger masser af mus ����
  Knus Annalise

  SvarSlet
 4. Det er godt, du har så mange blomster, for sommerfuglene er da virkelig kommet på arbejde i år, hvor de må sidde stille hver gang, det regner.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hvad skulle vi dog gøre uden Hortensia, de er trofaste hele sommeren. Jeg har også kastet min kærlighed på de hvide - de lyser op i alt det grønne - og passer sammen med alting.

  SvarSlet
 6. Elsker også Hortensia i alle farver og faconer :-) porrer i blomst har jeg aldrig set brugt på denne smarte måde 👍 Her skinner solen, men hov der blæser sørme også igen igen....dejlig weekend herfra. Carina

  SvarSlet
 7. Hei. Nydelige hortensiaer. Det blomstrer flott hos deg. Fin helg til deg.
  หนังตลกฝรั่ง

  SvarSlet