Bed & Breakfast

torsdag den 3. august 2017

Endelig fik vi regn.

I dag fik vi endelig regn, 20mm i formiddags og 8mm her i aften, så nu er haven vandet godt. Det sparer mig for rigtig meget arbejde, så jeg er taknemmelig. Jeg har nydt regne, for her var så tørt at det støvede hver gang jeg rev gruset.
 
Der var andre end mig der nød regnen, andemor og de fem ællinger stornød den også.
 
 
Solen brød frem ved et tiden da haven åbnede, og vejret var fint hele eftermiddagen. En fin regnbue viste sig ved aftenstide.

 
Når regnen trommer på taget er det hyggeligt med levende lys over bordet på den overdækkede terrasse.


7 kommentarer:

 1. Næh var du også en af dem, der ikke havde fået regn. Vi fik også i dag, det er galt, når det regner for meget, men i hvert fald også, når det regner for lidt.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hei Anette. Her nærmest drukner vi. Har ikke sett på maken. Nå vil vi ha sol sol sol. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. Godt for jer med regn, skal vi så bare aftale at I tager resten af månedens regn? Vi har fået RIGELIGT. Hvor står dine georginer smukt.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor får du bare regnen til at se smuk ud.
  Men det er den slet ikke her. Jeg hader regn........
  Så bedårende dahlia du har Anette.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Ja så uretfærdigt den regn er fordelt. Indtil for få dage siden sukkede jeg også efter regn. Jeg er gået vild i hvor meget der er kommet men 50-70 mm vil jeg tro. Nu er jeg pludselig glad for min sandjord , hvor det hurtigt kan komme væk.
  Dejlig stemning på det sidste billede.

  SvarSlet
 6. Skønne billeder kære Anette. Men her er vi ved at være trætte af al den regn. Det er koldt og mega vådt, og har været det det meste af sommeren. Nu håber jeg på en bedre sensommer med lidt varme ;)

  Rigtig god weekend til dig og John
  Knus Lone

  SvarSlet
 7. Vilken underbar dahliabädd du har :) Och ljuslyktorna i kombination med vaserna var också vackert. Tack och lov har vi fått och får regn. Jag är så tacksam eftersom jag har mycket nyplanterat i år. Vissa rabatter låg helt platt till backen och även om en del perenner rest sig igen så är det för sent för den här säsongen.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet