Bed & Breakfast

lørdag den 17. juni 2017

Vandrende skygge og digitalis.

Den vandrende skygge giver fine skygger i haven. Noget mange planter her i haven synes godt om. Lige nu er det især de statelige digitalis/fingerbøl der lyser op i haven.


Græsset trives bedst med den vandrende skygge. På legepladsen hvor solen bager dagen lang, bliver græsset nemt svedent, det sker aldrig de steder hvor der er vandrende skygge.


Billederne her er fra den parklignende del af haven.


Rundt om alle frugttræerne er et rundt bed, hvor der vokser forskellige planter der dækker jorden godt. Især er hosta og flere forskellige geranium/storkenæb virkelig gode.


Digitalis/fingerbøllene står så smukt lige nu.


En smukt sommerdag er slut, men det ser ud til at dagen i morgen også bliver solrig og lun. Rigtig god søndag.

4 kommentarer:

 1. Hej Annette,
  De runde bedformer er flotte og der ser jo dejligt ud i din sommerhave.

  SvarSlet
 2. De er så skønne dine billeder. Det er helt drømmeagtigt.
  Hvor er det dejligt I har så fint vejr. Her blæser det stadig og er efterårs agtigt. Krydser fingre for snarligt sommervejr ;)

  Rigtig god dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Den afdeling af din have er min yndlingsafdeling :-) Og jeg gad godt se den i virkeligheden lige nu med de mange digitalis.
  Her er vejret meget sommerligt med masser af sol og varme. Det er jo dejligt, men, nej, hvor vi vander fordi vi har så meget der er relativt nyplantet.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Der er bare så dejligt i din skovhave.Og da min mand og jeg besøgte din have for et par år siden, blev vi begge meget begejstrede for din hosta rundt om træerne.Så nu nyder jeg mit gamle æbletræ med både hosta og lammeøre rundt om.
  Og dejligt når solen skinner ned gennem løvet Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet