Overnatning / Glamping

mandag den 26. juni 2017

Alchymist blomstrer i hønsegården.

Årets højdepunkt i hønsegården må udover daglige festmåltider af grønt, være når rosen Alchymist blomstrer. Den har det hele, en herlig duft, smuk farve og en enorm blomsterrigdom, så længe det varer.


Smuk.


Jeg ved ikke om hønsene ænser de smukke roser, men alt det grønne jeg smider ind til dem elsker de. Jeg nyder til gengæld både roser og duft, hver gang jeg går forbi :-)


7 kommentarer:

 1. Hvor er det dog en smuk rose, Anette ⚘��
  Jeg har Leonardo da Vinci �� den er også dejlig.
  Knus fra Annalise

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er den smuk! Det er nogle heldige høns ;-) - Det er vores i øvrigt også, for vi har også klatrerose opad hønsegården (og ukrudt i spandevis) :-)

  SvarSlet
 3. Frederikshavnerne27. juni 2017 kl. 00.06

  Smuk, smuk rose. Jeg har lige lyst, omend ikke en forbandelse, så en kraftig advarsel over 3 "fantastisk hårdføre" klatreroser. Penny Lane, White Night og Montana. De har skuffet, så nu er sidste chance givet i form af rosenjord og gødning, ellers er det ud... Og måske erstattes af en Alkymist, den må kunne tåle vinden i det nordjyske, når den trives hos dig. Vi kan dog ikke holde høns, der er for mange ræve i skoven nær.

  Fantastiske billeder fra Cph Garden. Det må vi se næste gang. Vi så Chelsea for 7 år siden, og det var - trods menneskemængden - en flot oplevelse. Dog må vi sige, at Hampton Court faktisk er flottere, men ikke så omtalt som Chelsea. Dejligt at du er i gang med sommerhave mv. Vi kører snart de 220 km for at gense din skønne have, selvom det er svært at finde en weekend, der kan bruges til den gode oplevelse. Kh Henrik og Else

  SvarSlet
 4. Den er så umådelig smuk. Min alchymist er to år gammel, og er langt oppe i toppen af pæretræet allerede.
  Jeg er sikker på dine høns nyder det hele, de har det så godt hos jer.
  Elsker dine skønne billeder og rolige stemning der altid hersker i dine dejlige indlæg.

  Ønsker dig og John en dejlig dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Alchymist er bare helt fantastisk. Den har det hele, farver, frodighed, skønhed og duft. Dine høns har godt nok fine forhold, hvor er det bare hyggeligt. Tak for alle inspirationsbillederne i forrige indlæg:)

  SvarSlet
 6. Den er mega smuk og sikke en tid vi har lige nu med roser.
  De strutter frem over alt.
  Så herligt.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Du har ret Alcymist er bare ROSEN flot er den lige nu, min blomstre også helt vildt med store hoveder. Jo da høns elsker rosenduft ....🐓 Fik ikke hils på dig desværre på Cphgarden det var ikke til at nå det hele...håber du nød dagen .
  Kh. Grethe

  SvarSlet