lavet af Hanne Mette fra Smag og sans i Vemb kultur og forsamlingshus.
Brunchen var tallerkenanrettet.
Brød, juice, smoties og hjemmelavet nutella kunne hentes på ta selv bordet.
Smoties og hjemmelavet nutella i små søde glas med patentlåg.
Lækkert hjemmebagt langtidshævet brød.
Lækkerierne bestod af.
Almindelige
pandekager med frugt i sæson.
Jordbær –
banan smuthis
Spinat
tærter med valnødder og norsk vildt laks røget.
Sarrano
skinke - Sorriso – Røget lammelår m/ forårsløg.
Kylling
leverpate med syltede rødløg.
Nye
kartofler med citron fløde – grillet selleri i skiver.
Bagte
rabarber med vanilje og sort peber samt brieost.
Hjemmelavet
Nutella
Frisk
presset æblejuice.
Brød:
Langtidshævet
brød
Birkes
Rugbrød.
Smør
Det var superlækkert og velsmagende. Skulle du få lyst til en Søndagsbrunch i Fru Pedersens have, er der brunch igen disse 2 datoer d. 9 juli og d. 13 august. Billetter kan købes HER
Efter brunchen var der havevandring.
En vellykket og dejlig oplevelse.
De 2 kvinder bag arrangementet.
Hvor er det en spændende ide og tillykke med det var en succes. Jeg har et besøg i din have tilgode - jeg må altså forbi dig i år!
SvarSletNøj hvor ser det bare lækkert og indbydende ud, kan sørme godt forstå det blev en succes. Kommer da helt til at savne min café, hvor vi også serverede brunch
SvarSletFår desværre ikke selv mulighed for at prøve arrangementet.
Knus og rigtig god dag
Lone
Hvor ser det dejligt ud :) Skønt at høre, at det var en success :)
SvarSlet