Overnatning / Glamping

onsdag den 7. juni 2017

Syrenfest.

Lige nu er der syrenfest, synes aldrig der har været så mange blomster som i år. Det læhegn der afslutter haven mod syd, er fyldt med syrener og hvidtjørn, der begge blomstrer om kap lige nu. 


Syrenblomster og bølgende kornmarker, så er det ved at være sommer i Danmark.

Jeg elsker duften af syrener. 


Læhegnet er aller smukkest lige nu. Hybenroserne har lige startet deres blomstring og bidrager til den berusende duft.


6 kommentarer:

 1. Hej Anette. Nej hvor ser det godt ud med brunch i haven. Sikke mange lækkerier, der blev kreeret. Jeg kan lige forestille mig, at det var en stor succes. Det er bare så god en idé.
  Jeg kan også rigtig godt lide syrener. Jeg synes dine billeder oser af sommerstemning. Det var dejligt at se, for her regner det i lårfede stråler det meste af dagen og aftenen, så jeg har valgt at være indendøre i dag.

  SvarSlet
 2. Suuuk! så smukt det er! I dag har jeg været ved stranden og plukket vilde roser. De dufter af sommer her i stuen nu :-)

  SvarSlet
 3. Smukt der over vest på Anette men her på fyn (Odense) er vi åbenbart meget længere fremme - Syrenerne er over bonderoserne ligeså, roserne blomster helt smukt lige nu og jeg har latyrus nu også. Smile det er vist ikke kun i vores have eller er det.

  SvarSlet
 4. Det er så smukt og duften er fuldstændig forrygende. Det er sådan en dejlig tid nu.

  God dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Hei. Det er ingenting som syrin, og duften. De begynner å bli ferdig med blomstringen her. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun give dig ret,Syrener er skønne og duften drager og de får mig altid til at tænke på et maleri hvor kvinde i skønne kjoler med blonde-parasoller har slået sig ned i en cottage garden. Jeg ønsker dig en skøn dag i haven. Leila

  SvarSlet