Bed & Breakfast

onsdag den 8. februar 2017

Et strejf af forår på den overdækkede terrassse.

Små potter med forårsløg gør underværker. De giver lidt farve og sætter gang i forventningens glæde. Udendørs holder de små løgplanter meget længe, og de bliver ikke ranglede, som når de står indenfor i varmen.
Hyacinterne herunder har virkelig gjort det godt, de har stået i denne dekoration siden jeg lavede julehaven i starten af november. Nu er de ved at springe ud.


Små erantisblomster i fuglebadet.


Bordet står helt op ad husmuren på den overdækkede terrasse, og der bliver knap så kold som ude i haven.5 kommentarer:

 1. Hej Anette. Lige med ét virkede det som om du boede i en anden verden end jeg, her er det trist og koldt ude. Tænk at en overdække stykke kan gøre sådan en forskel. Det ser bare dejligt ud, og lige med et kommer længsel efter mild vejr frem igen.Dine billeder er så dejlig positive. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Hej Anette :-) sikke en masse dejlige billeder fra dig igen. De er så løfterige alle sammen. Hvor er det fint og en god ide med erantisserne i fuglebadet. Det vil jeg også, men er bange for vandet fryser og at fuglebadet (et lille i rusten jern) vil sprænges af frosten, så det må vente. Har jo ikke lige sådan et lunt sted udendørs som du har.
  Ha en dejlig og forventningsfuld dag.
  Knus Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 3. Dejlige forårs billeder Anette.
  Får helt lyst til at abe efter. Men her sner i vildskab så det er nok ikke lige dagen for dette.
  Men smukt det er det sørme.

  Smuk dag
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
 4. Underbara bilder...precis vad jag behövde denna snöiga torsdag!
  En härlig dag till dig!
  Titti

  SvarSlet
 5. Hej. Det er meget flot. Jeg kan rigtig godt lide vandbadet med erantis i. Det er rigtig forårsagtigt. Cement-duerne er også meget dekorative.

  SvarSlet