Vores efterårshindbær giver rigtig godt. Så godt at der allerede er bær i fryseren og der er lavet hindbærsyltetøj. Fordelen ved efterårshindbærrene er at der sjældent er orm i. De bærer lige indtil frosten kommer.
Store flotte og fristende bær. Sorten er Autumn Bliss.
Et ordentligt hindbærkrat er det blevet til bag stakittet ved højbedene.
Lækkert hjemmelavet hindbærsyltetøj til pandekager og franskbrødsmadder.
åhhh mumse mums, hvor er jeg misundelig... men jeg HAR altså ikke plads ;-)
SvarSletSå fina stora bär, får nog se till att skaffa mig de sena hallonsorterna.
SvarSletHa en fin söndag /Marika
Kære Anette. Er det ikke skønt bare, at kunne gå ud og plukke. Jeg elsker denne tid, hvor der er righoldigt med frugter og bær, der kan plukkes saftes og syltes. Dine børnebørn må elske at de lige kan gå ud og plukke direkte fra planterne? Kærligst Merete
SvarSletKære Anette.Ja !!! som Merete skriver er det bare en skøn tid hvor man kan høste løst af havens spiselige frugt og grønt.
SvarSletHar også de efterårshindbær..........og de gamle ryger ud til fordel for Autumn Bliss.
Rigtig god søndag Knus Jette
Bare det var mig, der nu kunne frådse i hindbær. Jeg købte nogle buske med gule bær sidste år, men jeg synes ikke, at de smager af så meget.
SvarSletKender du forreste desserten Kardinalferskner? Hvis ikke er det ferskner pocheret i sukkerlage og serveret med en sauce af rå hindbær gnedet gennem en sigte, rørt op med flormelis og tilsat en spiseskefuld Kirsch (= fransk kirsebærlikør). Hvis jeg ikke lige har Kirsch, bruger jeg hvid Rom, som altid findes i huset til brug ved sødsyltning; men man kan selvfølgelig også helt udelade spiritus. Din familie tæller jo småbørn, som til gengæld måske ville sætte pris på et fint drys guldstøv?!
Velbekomme
Jytte
www.danishknitdesign.com
P.S. Kirsch er kirsebærbrændevin, ikke likør.
SvarSletÅhh så gott! Hallon är väl det godaste som finns...
SvarSletÖnskar dig en skön söndag!
Kram från Titti
Hej. Det ser virkelig lækkert ud. Det er store flotte bær skal jeg lige love for.
SvarSlet