Bed & Breakfast

lørdag den 25. juni 2016

Stillebener og friske blomster.

Efter en mindre omrokering af nogle af havebordene, er der kommet et lille bord foran en af bænkene. Der skulle selvfølgelig lidt pynt på. Det blev en betonkrukke og et hjemmestøbt fad, lavet på et hostablad.


Efter den voldsomme regn, har tekstilerne i haven været en tur i vaskemaskinen, så alt nu fremstår nyvasket og fint igen. Servantestel og sæbeskål er også vasket, for uha hvor kan sådan et uvejr få det hele til at se snusket og meget beskidt ud :-)


 Nyudsprunge dobbelte jasmingrene, der udsender den herligste duft, må da være symbolet på renhed :-) 


Elsker det her vilde hjørne i haven.I nogle af havens bede trængte også til lidt opfriskning, så her blev plantet en flok små duftende nelliker.


8 kommentarer:

 1. Hvor har du en fantastisk dejlig have, Anette ��
  Knus Annalise

  SvarSlet
 2. Der er bare så indbydende hos dig over alt.
  Jeg har lovet mig selv at i år skal jeg altså op og besøge din have....

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Så dejlige billeder af en skøn have. Er også helt vild med det vilde hjørne. Jeg ønsker mig et besøg i din have, i fødselsdagsgave i næste måned, så jeg håber min mand læser dette 😉
  Rigtig rigtig dejlig søndag til dig 🌸

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber ønsket går i opfyldelse, vil gerne møde dig i virkeligheden :-)

   Slet
 4. Hej Annette, hvor er det smuk hos dig. Det var en skøn oplevelse at bo i skurvognen og se din flotte have. Håber du også får lov at nyde den, mens du altså er myreflittig og kreativ.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det smukt ud det hele. Jeg tror, jeg må forbi fru Pedersens have i min sommerferie. Den nye haveshop vil jeg også rigtigt gerne se. Mvh. Helle

  SvarSlet
 6. Godaften Anette.Der ser altid dejligt ud i din have.........det må være noget af et arbejde at holde et hele så pænt.
  Fint med lidt sommerblomster i bedene.Det trænger jeg også til.God aften knus Jette

  SvarSlet