Bed & Breakfast

torsdag den 16. juni 2016

Ærteblomsthytte.

Sidste sommer lavede vi en solsikkehytte i køkkenhaven, i år skal vi have en ærteblomsthytte. Ærteblomsterne er fint på vej og pigerne er begyndt at lege i hytten.  Er sikke på det bliver en flot og velduftende hytte/hule.

Jernstængerne har stået siden sidste år, i år er de blevet beklædt med noget havehegn, som jeg havde liggende, så ærteblomsterne har noget at klatre op ad.


Ærteblomsterne vokser hurtigt nu. Billedet med pigerne herunder er fra forrige uge.

 Lidt pynt på bordet er der kommet, så er der lidt at flytte rundt på og pigerne kan altid byde på en kage.HER kan du se sidste års solsikkehytte.


5 kommentarer:

 1. Kære Anette
  Hvor er det en dejlig idé. Sidste år havde jeg ærteblomster, og jeg plukkede, og plukkede, og plukkede, og...... Ja jeg kunne blive ved med at plukke! Og så den duft 😮 Den er jo helt fantastisk.
  Dine sommerpiger bliver da helt vild med den skønne hytte. Og I får helt sikkert nogle dejlige oplevelser derude 💗
  Sov godt søde 💕

  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Kære Anette. Hvor er det en herlig ide med ærteblomster i hytten i år, det må blive en stor velduftende sanseoplevelse i farver og duft, når der kommer blomster og de vokser op, så gad jeg godt være 3 år igen :-) Håber du har herlige stunder med dine gæster? Det så sådan ud med de syngende gæster. Kærligst Merete

  SvarSlet
 3. Så häftigt till flickorna barn gillar ju kojor av olika slag. Här kommer de att stortrivas i sommar
  Ha nu en fin fredag
  kram Meta

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk. Sådan en hytte gad jeg godt at eje. Jeg kan næsten dufte de parfumerede blomster....

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Hej annette,
  sikke en flot hytte du får.Lathyrus der dufter er bare så skønne for alle sanser.

  SvarSlet