Bed & Breakfast

fredag den 24. juni 2016

Cottage bed og regn i stride strømme.

Nogle bede har klaret de enorme regnbyger bedre end andre. Dette bed med digitalis, fingerbøl, krambe og gule roser har klaret det rigtig godt.

 Den store staude med de brudeslørsagtige blomsterstængler har jeg for mange år siden fået af min svigermor, hun kalder den en krambe.

Elsker når blomsterne filtrer sig ind i hinanden.

 Her er vi ved at have fået en del store regnbyger, så meget at vi ikke længere behøver vande. Det har frigivet meget tid til andre gøremål. Men uha hvor har det regnet, det hele har sejlet, men heldigvis har vi sandjord, så det siver hurtigt væk igen.

Istedet for at vande, tømmes der nu krukker og potter :-)

 Vi har fået over 100mm regn, så alt er nu meget frodigt grønt. Selv om vi havde været flittige til at vande inden regnen kom, er det bare ikke det samme. Naturen gør det smukkest.

Flisen ovre ved højbedene er flere gange sejlet ind på møddingspladsen omkring drivhusene. Det kan heldigvis fejes tilbage igen :-)


Rigtig god weekend.

8 kommentarer:

 1. Indtil nu har vi heldigvis ikke fået så meget som I har fået.
  men ja ddet er dejligt med noget vand ovenfra, for det tager son tid at vande alle de krukker og grøntsager i højbedende.
  det gule bed er utrolig flot kan nemlig også godt lide når planter går ind i hinanden.
  Kh
  Kirsten
  God weekend

  SvarSlet
 2. Jeg mener dens botaniske navn er Crambe cordifolia og på dansk Kæmpeslør...min er desværre død.
  Utroligt så meget forskel der er på hvor meget vand der kommer...vi har fået sølle 25 mm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåe ja, kæmpeslør det kan jeg godt huske nu du siger det. Hvis du selv kan huske det, og er intresseret, må du få en bid af min.
   Mon ikke i får mere regn de næste dage, for de spår da om mere.

   Slet
  2. Tak hvor sødt af dig Anette men jeg er i den grad ved at have plads problemer. Har ikke lige været ude og kigge men der er kommet meget vand i aftes og i nat.

   Slet
 3. Ja så har I da fået regn nok, vi har foreløbig fået 1½ mm de sidste par dage.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Det var da godt nok en ordentlig dyne vand i har fået.Her var der også meget tørt indtil i sidste uge hvor vi fik 22 mm regn........ellere får vi kun 3-4 mm afgangen.Men dejligt ikke at skulle vande i haven.
  Flot med alle dine digitalis og din krambe.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet
 5. Kære Anette
  Det er utroligt smukt dit cottage bed, og de gule roser er så flotte. Vi har også fået en del regn, og du har helt ret i, at regnvand bare er bedre end når vi selv vander.
  Rigtig god weekend <3

  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Du er altid så dejlig positiv, og man bli'r så glad ��
  Knus Annalise

  SvarSlet