Overnatning / Glamping

torsdag den 29. oktober 2015

Link til oktober måneds havetv.

Her er linkene til de 2 haveudsendelser i september fra Fru Pedersens have.

Til det korte program HERDet lange program HER


De 2 programmer er med forskelligt indhold.

7 kommentarer:

 1. Det var da et fint program.
  Håber planterne vil gro.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det. Det skal de nok. Jeg har stammet troldhasselen op, du kan tro det er blevet fint.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 2. Hej Anette!
  1000 tak for endnu to skønne pogrammer. Og wow for en lækker planteskole, har lige fundet ud af at det er Lønbæk, den er nu bogmærket, det kunne jo hænde at turen gik på de egne igen:-)
  Er vild med den arbejdsfordeling i har og Johns måde at løse det på, næsten til at forudse, ville nu også være dumt at stå med skovlen når maskinen er lige ved hånden;-) Er spændt på at se hvordan det nye bed arter sig fremover.
  Ha en god dag.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Tak for links, Anette! Og tak for udsendelserne som jeg altid hygger mig gevaldigt med. I går så jeg dem sammen med min datter :-)
  God weekend!
  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn30. oktober 2015 kl. 18.14

  Hej Anette og ja sikke igen et par fantastisk skønne udsendelser sprængt fyldt med iver, haveglæde, ideer og så suppen.... kunne næsten fornemme røgen og varmen fra ildstedet og duften af suppe.....knus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det var et rigtig godt program, og især er jeg glad for, at du viser, hvordan man laver paddehatte. Det tror jeg godt, jeg kan finde ud af. De er så flotte. Det bliver spændende at følge dit nye store bed. Det var interessante træer og buske, du købte. Sjovt at få et lille indblik i Lønbæks planteskole. Dér har jeg aldrig været.

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Elsker simpelthen at sidde og hygge mig med at se dine haveprogrammer! De er altid så inspirerende og fuld af haveglæde og store smil
  Tak for endnu et dejligt kig ind i din skønne have :)
  Mange hilsner
  Vibeke
  NB: Håber at du får lov at lave en ny sæson til næste år, for jeg tror der er mange der efterhånden er blevet afhængige af at se dine dejlige haveprogrammer :)

  SvarSlet