Overnatning / Glamping

søndag den 11. oktober 2015

Hvidblomstrende marker i oktober.

Lige nu har vi de smukkeste marker med hvide blomster, et imponerende og fantastisk flot syn. De hvide blomster sidder på olieræddikerne, som blev sået som efterafgrøde efter vinterbyggen i slutningen af juli. De højeste af planterne måler i højden 135 cm. 


Olieræddikerne opsamler den næring der er tilbage i jorden, de skal pløjes ned, og så frigiver de det opsamlede til næste år. Smart ikke, og når det så tilmed er så smukt. De samme planter har jeg af og til brugt i køkkenhaven, hvor der har været bar jord. I år har jeg bare ikke fået sået nogen.
Sådan en mark er til glæde, både for os selv og de som kører forbi på vejen. Vi har ialt 3 marker der ser sådan ud nu, rundt om gården.


Billederne er taget ved 5 tiden her i eftermiddags, vi har haft det dejligste oktobervejr hele dagen, og det er nydt udendørs, til at lave nogle fællesprojkter i. 

5 kommentarer:

 1. Wow hvor smukke skamler du har fået lavet, og dine hvide marker...jamen så bliver det da ikke bedre...god aften.kh Grethe

  SvarSlet
 2. Åh elsker når olieræddikerne blomstrer - det er noget helt andet end de stubbe og sorte marker vi så førend! Og så giver de jo rigtig god mening. Desværre har vi ingen i blomst i år. Vinterbygmarkerne blev tilsået med noget andet, og vårafgrøderne blev høstet så sent, at de efterfølgende olieræddiker sikkert ikke når at blomstre. Men det ser skønt ud hos dig!

  SvarSlet
 3. Sikke vidunderlige syn, og smukke billeder!

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn12. oktober 2015 kl. 16.11

  Hvor er det et dejligt syn Anette ... jeg tænker straks på de hvide natviolers skønhed, når jeg ser dine billeder.

  Oktober-knus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet