Overnatning / Glamping

torsdag den 8. oktober 2015

Årets blågrønne græskar.

Årets græskarhøst har ikke været så stor, men til gengæld er jeg meget glad for dem der er. De nydes og beundres i al deres skønhed. De blågrønne er mine yndlings, så dem skal i lige se hvordan jeg har brugt.

Ved det lille lysthus i betonfadet, som jeg lavede sidste efterår, ligger en enkelt blågrøn sammen med en squash. Du kan se hvordan jeg lavede betonfadet HER På en hylde under plantebordet i den hvide haves lysthus ligger disse 2 blågrønne.Den sidste blågrønne ligger på bordet på den overdækkede terrasse, sammen med andre efterårsherligheder og grønne sifonflasker.

De blågrønne græskar skulle være af sorten ,

Cucurbita maxima Blue Kuri

 frøene er fra The Plant explore

3 kommentarer:

 1. Hej Anette. Hvor ser det bare godt ud. Du er rigtig dygtig til at pynte op. Det er et spændende projekt med Haveshoppen, jeg blev helt vild i varmen, da jeg så, hvad I sætter til salg. Jeg er meget spændt og glæder mig til at den åbner op.

  SvarSlet
 2. De er SÅ pæne, de græskar, Anette! Jeg kan godt forstå at du er glad for dem! Og de er åbenbart også livskraftige når de er blevet til noget til trods den ikke-græskar-venlige sommer :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Smukke opstillinger, du kan bare det der:)

  SvarSlet