Overnatning / Glamping

lørdag den 3. oktober 2015

Hvad har kyllingerne fået øje på.

Kyllingerne i den lille høneskurvogn, som er til en høne med kyllinger, kiggede i går meget ud af det lille vindue. Der skete nemlig noget udenfor, som ikke er set tidligere. 3 ællinger, som nu er blevet til ænder, var gået en tur ud af deres andegård. Man kan næsten se hvor forundrede de store kyllinger er over det usædvanlige syn :-)


Men nu hvor haven er lukket et stykke tid, må ænderne hellere komme ud egen hånd, for et er sikkert de 3 udbrydere nød dagen, og de fik lov at være ude helt til aften.


Du kan se hele mini skurvognen HER, og se hvor meget kyllingerne er vokset på 2 måneder.
Ænderne som ællinger, kan du se HER

4 kommentarer:

 1. Det er sjovt at iagttage dyrene...de tænker selvfølgelig, hvorfor må de gå frit når vi ikke må.

  SvarSlet
 2. Ja, mon ikke Rita har ret: Kyllingerne vil også ud på egen hånd :-) Jeg håber ænderne æder alle de dræbersnegle de finder!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Det er nu sjovt at se hvordan dyr reagerer på andre dyrs adfærd. Jeg har desværre ingen høns, men jeg ved når der er nogle af køerne der kommer ud og en eller to skal blive i stalden fordi de skal kalve, eller af andre årsager, så står de der er tilbage og brøler hele dagen. Det kan jo ikke passe at andre må og de ikke må. Så det er også dem der blev tilbage der er først ude når de skal ud igen. For tænk hvis....
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. hi hi, man kan ligefrem høre hvor forargede de er over ændernes upassende opførsel

  SvarSlet