Bed & Breakfast

torsdag den 25. september 2014

Flot reol af murertreller.

I går var jeg henne og besøge min nabokone Tina, jeg skulle se hvad hun havde gået og lavet i haven hen over sommeren. Hun havde 
lavet den fineste reol af murertreller. Den står på hendes overdækkede terrasse. Hun er i besidelse af et dejligt veludviklet pyntegen, som hun har udviklet siden jeg lærte hende at kende.


Sådan en reol kunne jeg godt tænke mig et sted, så nu tænker jeg over hvor jeg mon kan få plads til sådan en henne :-)


Tina avler lamme og kalvekød, det kan du læse om HERDisse 2 dejlige billeder er af Tinas dyr, der om sommeren græsser ved Nissum fjord. 
Billederne er lånt fra Lam og Kalv til salgs hjemmeside. Billederne er taget af Tina selv.


8 kommentarer:

 1. Det er ved at være et stykke tid siden jeg har været forbi og det var et dejligt gensyn. Jeg kan så godt lide de dejlige efterårsfarver du har arrangeret rundt om i din have. Flot som altid.
  God aften til dig. Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Mon ikke Tina har taget ved lære af dig, dit pyntegen fejler bestemt ikke noget, i modsætning til mit :)

  SvarSlet
 3. Jeg tror også godt jeg ved hvor Tina har samlet inspiration fra :-) Super fin reol og opstilling - jeg er ret vild med metalkassen og den turkise nuance :-)

  SvarSlet
 4. Mon det er den nabokone vi har været på besøg hos før, sammen med dig, så dejligt at kunne inspirere hinanden:-) og det ser godt, hos hende, kan godt forstå du gerne vil finde plads til sådan en reol:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Tina har vi ikke besøgt før :-) Og ja det er dejligt at kunne inspirere hinanden.

   Slet
 5. Endnu en skøn ide fra din blog :D
  Den reol er virkelig fin og kunne såmænd også blive kopieret her på matriklen
  Tak for endnu en dejlig indlæg :)

  SvarSlet
 6. Der er ingen tvivl om, at dit veludviklede pyntegen er uhyre smitsomt :-)

  SvarSlet
 7. Du overrrasker igen med treller, selvom det ikke er din reol! Jeg synes du har lavet så mange seje ting med treller efterhånden, så hvorfor ikke også en reol. Har ikke så meget tid og overskud at gøre med, men jeg har treller og leca sten, og de skal gøre det ud for min reol inden længe. Yes!

  Synes for øvrigt at den høje trelle-stol jeg så i et program forleden, var en ferm nytænkning, ja, næsten helt have-'royal'...

  Nu vil jeg nyde en kop kaffe med masser af dejlig vaniljemælk og se endnu et haveprogram. (Hvad skal jeg dog hygge mig med, når sidste program er slut?)

  Mange hilsner fra Lene

  SvarSlet