Bed & Breakfast

fredag den 26. september 2014

2 års blogfødselsdag.

I dag er det præcis 2 år siden jeg skrev mit allerførste blogindlæg. Der er sket rigtig meget i mit haveliv siden. Masser af gode og helt fantastiske ting, drømme der er gået i opfyldesle og masser af glæde. Helt utroligt hvad en blog kan føre med sig.


Jeg har gennem min blog mødt havemennesker, som jeg i den grad har savnet tidligere i mit haveliv. Det er så berigende og inspirende at møde ligesindede. Så tak til alle jer der på en eller anden måde er blevet en del af mit haveliv. 

Min blog er til stor daglig glæde, og i andres blogge til stor daglig inspiration for mig. Det er et helt fantastisk kreativt, positivt og hyggeligt univers at være en del af.

I starten var det kun min mor der læste min blog :-) men i dag ved jeg at der er rigtig mange, der har stor glæde af at følge med i mit haveliv. 
Der er rigtig mange der ikke våger sig ud i det med kommentarene, men det gør ikke så meget, for når vi mødes i virkeligheden, er i søde til af fortælle mig, om jeres glæde ved at følge med på min blog. 
De kommentarer jeg får er dog højt skattet, og en dejlig respons på indlæggene. Nogle af jer er jeg kommet til at kende rigtig godt, da vi ofte skriver til hinanden. 

Dagens blogindlæg er en af mine daglige hyggestunder, hvor jeg slapper af. Jeg bliver ofte spurgt om det ikke er svært at finde på noget at skrive om ? nej det er det nu ikke. Jeg elsker at dele små og store glæder, ideer og gøremål. 

At fotografere er blevet en ny hobby, da jeg synes et blogindlæg skal have følge af billeder. Nok fordi jeg selv elsker at se på billeder, og ofte får mere ud af det, end selve teksten.

Har jeg af en eller anden grund ikke nået at lave dagens blogindlæg, eller været uden netforbindelse, er der altid nogle der bliver lidt bekymrede for, om jeg mon er blevet syg, eller taget på ferie :-) Omsorg for hinanden er altid rart.

Jeg glæder mig til endnu et år, med bloggen Fru Pedersens have.

26 kommentarer:

 1. Kære dejlige Anette, jeg og sikkert rigtig mange andre glæder os også til forsat at følge dig, du er en dejlig inspirator og det er dig der har fået mig igang på bloggen, tak for det. Samtidig er du din egen og lefler ikke for nogen, du har din egen smag og også vilje, det er helt klart årsagen til at både din skønne have og blog er blevet til det den er i dag :-). Tillykke med de to år og forsat ønske om mange skønne havetimer i dit liv :-), kh og knus Margit

  SvarSlet
 2. Tillykke med bloggens fødselsdag..... Ja det er virkelig en fantastisk verden... og verden bliver pludselig så lille.... synes - som dig og mange andre, at det er vildt inspirerende.....
  -Og som Margit siger, så hjalp du også mig i gang... Tak for det!!!
  Knus og kram Susanne

  SvarSlet
 3. Tænk hvor tiden flyver - tillykke med mærkedagen :) Jeg følger også din blog fast og nyder din begejstring og kreativitet. Det du skriver om at få nye havevenner mm kan jeg også nikke genkendende til og jeg glæder mig til at læse med her i lang tid fremover.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med dagen. At blogge har i flere år været til stor glæde for mig, så jeg kan uden problemer sætte mig ind i din begejstring.
  Desuden vil jeg også takke dig for din inspiration. Du har givet mig mange ideer og inspirerer mig hver gang jeg ser billeder fra dine udsendelser eller blogindlæg. Så meget at min stakkels mand nogle gange blir helt stresset.

  Glæder mig til fortsat at følge dig.

  Lone

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Et stort tillykke med din to års dag. Ja, der er sket rigtig meget på de to år du har delt din have kreativitet her på bloggen.

  Jeg har været tilbage i kommentarene for at se hvornår jeg gav mig til kende første gang og her er ordene kopiret og sat direkte ind

  Anonym3. nov. 2012 kl. 23.05
  Hej Anette

  Hvor ser det hyggeligt ud, man kommer helt i julestemning af alle de fine billeder du har valgt at vise her.
  Det er første gang jeg er inde på din blog og jeg blev virkelig indspiret til den positive side. Du har virkelig sans for detaljerne, kan man se i dine forskellige indlæg. Jeg håber, at du kommer med mange flere gode ideer og stadig har masser af gå på mod til at dele med alle vi andre. Det ville have været rigtig sjovt at se dit paradis live, men det er jo lide det med afstanden. Men jeg kikker helt sikkert ind her på siden her igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  Ordene passer stadigvæk her ca 2 år efter på nær at jeg håbede at se din have live, det har jeg også da det er blevet til 2 gange julehave og 2 gange mere i din sommerhave på nuværende tidspunkt. ja hvem ved det kan være at bilen finder vej endnu engang til din julejulehave iår, det står ihvertfald på ønskeseddel.

  Der er sket meget de sidste to år både med egnen tv program og haveejer på fuldtid, det havde du nok ikke set komme da du startede. Det har været en spændende proces at følge dig end til nu og jeg glæder med til at følge dit spor det næste år. Måske som en lille mus i din lomme, nå nej så risikerer du jo at slå mig ihjel.

  Tak fordi du deler så rundhjertet ud af alle dine skønne ideer og endnu engang stort tillykke med bloggen, den er altid et besøg hver.

  Stort knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Kære Anette.
  Hjerteligt tillykke med de to år. Det er altid hyggeligt og inspirerende at følge din blog.
  Der er altid mange gode, sjove, dejlige billeder.
  Vi er også meget begejstrede for din dejlige B&B som vi glæder os til at nyde igen.
  Vi ønsker for dig, at du må have overskud og kræfter til blog og have i rigtig mange år endnu.
  Kærlige hilsner fra John og Eliane

  SvarSlet
 7. Kære Anette!
  Kæmpe stort TILLYKKE med de to år som blogger! Du gør det fantastisk godt, og jeg nyder i den grad at følge med her, du inspirerer med din glæde og begejstring ved alt du røre ved, 1000 tak for det!

  Som Susanne og Margit, jeg føler også at du hjalp mig i gang med dette univers, som jeg dagligt nyder stor glæde og gavn af, rundt omkring:-)

  God vind fremover
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 8. Tillykke med to årsdagen, ja det er gået stærkt for dig, du kan alt det, folk vil se :) Det er ikke så ringe endda.

  SvarSlet
 9. Kære Anette.

  Et rungende og hjerteligt tillykke med bloggens 2 års fødselsdag, skal der også lyde her fra Mors.

  Jeg læser din blog dagligt, og nyder din enthusiasme, dit gå-på-mod, din fantasi og din kreativitet. Jeg nyder også at følge dig og din John i TV Midt-vest. Det er hyggelige, vedkommende og autentiske programmer og et supergodt koncept, der indeholder lidt fra køkkenregionerne, indretningsverdenen og haveuniverset på samme tid. Og så er der lidt maskiner og teknik til mændene.o) Det er charmerende og sympatisk at se jeres tilgang til genbrug og anti-smid-væk-kulturen. Mon ikke der bliver en ny programserie fra den pedersenske have i 2015? Jeg er ihvertfald med på en ny runde.

  Blogverdenen gør den helt store forskel i ens haveliv. Det har den også gjort i mit. Den har åbnet op for helt fantastiske nye ven- og bekendtskaber. Venskaber der er dybe og som handler om meget mere end det at have have.

  Håber du får en dejlig blogfødselsdag, Anette.

  Måske ses vi en dag.

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 10. Tillykke med din blogs fødselsdag. For mig er det en daglig glæde at læse dine indlæg og ikke mindst at se dine billeder. Allerførst i September besøgte jeg din have og det var sommerens bedste oplevelse.
  mange tanker og hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 11. Bodil Riis Christensen27. september 2014 kl. 09.37

  Kære Anette.
  Som ny læser af din blog vil jeg også gerne ønske tillykke. Jeg besøgte dig og din have for fjorten dage siden for første gang, og det bliver ikke sidste gang. Siden da har jeg været i mine gemmer og fundet ting og sager, der kan bruges til at lave stillebener af. Og om lidt skal jeg ud og se til mine første betonkreationer. Alt dette blev sat i gang efter besøget i din have og efter en snak med dig. Du har vakt mit pyntegen!!
  Rigtig god weekend.

  De bedste hilsener fra Bodil Riis.

  SvarSlet
 12. Kære Anette,
  Tillykke med bloggens 2 års fødselsdag. Hverken min have eller mit blogliv er blevet kedeligere af at lære dig at kende :-) Hver dag nyder jeg dine billeder og betragtninger, og jeg tænker over, om jeg mon kunne lave noget lignende, når du viser dine skønne opstillinger - og heldigvis bliver det ikke ved tanken. Gennem din blog har jeg også lært andre have/pyntebloggere at kende - Margit og Susanne - og det er også dejligt - og det var så hyggeligt at hilse på dig her i sommer. Vi kommer igen.

  Min blog blev 2 år i januar, og i starten var det også kun min mor, der læste med :-)

  Håber, solen skinner hos jer som her, og at du får en masse glade fødselsdagsgæster i haven i dag.

  Knus, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu, hvor jeg ser Nana kommentere herunder - ja, så var det da også hos dig, jeg mødte hende :-)

   Slet
 13. Hjerteligt til lykke med bloggen, Anette! Du har en super hyggelig blog, og det er en stor fornøjelse at følge dig og dit haveliv. Jeg bliver i godt humør af at kikke indenfor hos dig :-) Jeg glæder mig til at følge med i dit haveliv i fremtiden, også!
  Kh Nana

  SvarSlet
 14. Hej Anette. Tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har fulgt med i længere tid. Jeg får ikke så tit lagt en kommentar, men jeg nyder at se og læse om, hvad der sker i din have. Jeg nyder også at se, hvordan du genbruger gamle og brugte ting. Det er så dejligt, når ting og sager kan bruges igen på en ny måde og ikke bare smides ud, synes jeg. I sommer besøgte jeg din have. Det var en rigtig god oplevelse, og havde det ikke været for bloggen, havde jeg aldrig fundet frem til din have. Jeg håber, at bloggen vil fortsætte længe endnu, og jeg håber at få lejlighed til også at besøge din julehave, selvom jeg har et stykke vej at køre. Mvh. Helle

  SvarSlet
 15. Tillykke med blog fødselsdagen ☺ Jeg følger med stor glæde din blog og henter stor inspiration derfra, håber at komme på besøg en dag. God vind fremover Mvh Kirsten

  SvarSlet
 16. Kære Anette
  Tillykke med din blogfødseldag! Du har lavet mange gode og inspirerende indlæg i de to år! Bliv ved med det!

  Kærlig Hillsen

  JetteMajken

  SvarSlet
 17. TILLYKKE også herfra. Jeg beundre dig for alt det du har fået udrette via din blog! Jeg talte med en kvinde fra Jylland for nyligt hvor jeg spurgte om hun havde set haven. Det var ikke tilfældet men hende kommentar var "Fru Petersen - det er en vi taler om" :-) (Særligt et tip m. georginer) Mht. billeder - god fornøjelse med den nye hobby .- det er så skønt og man bliver bidt af det. Hvis du ikke kender denne blog kan du måske få glæde af hans tip - uanset hvad du tager billeder med:http://iphonephotographyschool.com/ igen tillykke med dagen fra B

  SvarSlet
 18. Kære Anette stort tillykke med de 2 år, jeg håber det bliver til mange år fremover med din vidunderlige blog!

  SvarSlet
 19. Gratulerer så meget med 2 års dagen.Jeg har fulgt bloggen din siden juli 2013.Da var min mann og jeg på ferie hos vår datter som bor i Danmark.Helt tilfeldig fant vi en brosjyre til din hage hos en skjønn blomster/ting tang butikk i Lemvig og tok turen til din hage den påfølgende søndag.Og hvilken dag :) Håper jo at jeg kan få besøkt hagen din igjen ved en senere anledning.
  De beste hilsner fra Elisabeth

  SvarSlet
 20. Hej Anette.Der skal også lyde et stort tillykke fra mig med din to års dag på bloggen.
  Nyder dine dejlige indlæg hver dag....................og nød også besøget hos dig i foråret.Dejligt at se din skønne have.
  Har selv været på bloggen i 2½ år..................og nyder alle de dejlige kontakter med andre bloggere...........både på plantemarkeder og her på bloggen.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 21. Stort tillykke med blogfødselsdagen. Det er utroligt givende at være en del af blogverdenen, her kan man rigtigt nørde og udveksle erfraringer, og efterhånden kommer man til at kende rigtigt mange, og selvom man måske ikke har mødt alle IR, så er det jo næsten, som man alligevel har kendt hinanden i mange år.
  Kh Bente

  SvarSlet
 22. Tillykke med blogfødselsdagen. Jeg startede med at følge lidt med på Dalby's blog og ad den vej stiftede jeg bekendtskab med din blog. Nu glæder jeg mig dagligt til at se hvad du finder på at skrive om. Det er en rigtig hyggelig blog du har og en fornøjelse at følge din kreativitet.
  Mange hilsner
  Birgit M.

  SvarSlet
 23. Tillykke med de 2 år :-)
  Det er en fornøjelse at læse med og hente inspiration på din blog :-)

  SvarSlet
 24. Tillykke med fødselsdagen. Det er nemlig rigtigt: Den største gevinst ved at blogge er at man får et fællesskab med andre haveinteresserede.

  SvarSlet
 25. Stort tillykke med din 2 års dag med din blog her. Skønt du deler din skønne kreative have med alle vi andre. Jeg nyder at føle med både her på din blok via facebook.
  Jeg fandt tilfældigt din blog/facebook side for ca 1 år siden, og besøgte din have for første gang sidste jul. Det var "kærlighed ved første blik" blev total forelsket i din stemnings fyldte, romantiske og kreative have. Li' min stil. Har siden besøgt din have her i efteråret, og kommer helt sikkert igen her til jul, hvilket jeg glæder mig til.
  At vi også begge to har den fælles interesse at støbe kreative ting i beton, er jo bare en ekstra gevinst ;-)

  Mvh Helle -fra facebook gruppen "Kreativ Beton"

  SvarSlet