Bed & Breakfast

mandag den 16. september 2013

På en regnvejrsdag i september.

På en dag hvor regnen står ned i stænger, er der hyggeligt i udestuen. De levende lys i lysekronen tændes, sammen med flere fyrfadslys. De lyserøde sommerblomster som var blevet trætte, efter en god lang sommer i varmen, blev skiftet ud med en græs, æbler og græskar. Ikke meget der skal til for at skifte stemning, fra sommer til efterår. 
Dagen blev iøvrigt også brugt på at ordne lidt i potteskuret, et herligt sted at opholde sig i regnvejr. Her tændes foruden den gamle emaljelampe med elpære også fyrfadslys. Jeg nyder at tænde lys for min egen skyld, de steder hvor jeg går og laver noget.

7 kommentarer:

 1. Gjør jo ingen ting med litt regn når man har slik en utestue å kan sitt tørt å varmt å nyte utsikten både inne og ute.Du har slike nydelige stilebener.
  Ha en fin mandag.

  Vennlig hilsen Elisabeth :-D

  SvarSlet
 2. Du er heldig du har en hyggelig udestue :) og så smukt du pynter den. Jeg kan næsten forstille mig duften fra geranierne og den regnvåde jord udenfor.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 3. Åh hvor ser det smukt ud :0) Jeg holder meget af at se dineopstillinger rundt omkring - meget inspirerende.. særligt her på en regnvåd mandag, hvor jeg er hjemme med syge børn ;0)
  hmm får helt lyst til at kaste mig over vores udestue, der længe har trængt til en "makeover". måske skal det være denne uges projekt..

  Ha' en rigtig dejlig mandag
  KH.

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Hvor ser der hyggeligt ud I din udestue, du har også mange spændende ting at "gøre godt med". Tallerknerne med den blå blomst kender jeg godt, hos os bliver de brugt hver dag. Jeg fik dem af min mor, da jeg fik opvaskemaskine og der er ikke et skår af.
  Sensommer hilsener fra
  Hanne

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Det er bare dejligt at have en udestue,når vejret er som de her våde dage.Der ser bare så hyggeligt ud med alle dine dejlige ting.God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja, vi må få det bedste ud af regnvejret. Der skal jo nok komme mere af det. Og levende lys er gode hjælpere. For tiden bruger jeg en del duftlys fordi jeg har fået nogle rigtigt lækre nogen i min butik. De dufter ikke FOR meget, nemlig, bare lige tilpas. Jeg er ikke fri for at være lidt misundelig på din udestue - på den gode måde, naturligvis ;-)
  Knus

  SvarSlet
 7. Ja, det er jo også lidt hyggeligt, at vi går mod mørke tider.
  Det ser da hyggeligt ud hos dig med levende lys og græskar.
  Kærlig Hilsen
  Jette

  SvarSlet