Bed & Breakfast

søndag den 29. september 2013

Georginer i overflod.

Det er den helt store luksus, når jeg kan plukke georginer i store mængder og dekorere baljer og fuglebade, rundt om i hele haven. 
 Jeg bliver aldrig træt af at se blomsterhovederne flyde rundt, og omgivelserne spejle sig i vandet. Nogle af mine georginer er så store, at de er uegnede til buketter, men de er så smukke i en balje vand.

10 kommentarer:

 1. Det ser godt ud. Jeg er også bare så glad for georginer, tror måske det er min ynglings blomst, selvom jeg nok kan sige det om så mange andre også:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 2. Det ser i hvert fald smukt ud, så stort et overskud af georginer har jeg ikke i år, men idéen er god.
  Knus

  SvarSlet
 3. Lidt samme tema hos mig, jeg skal lige lave indlægget.... ;o) Og hvor ser det dejligt ud, det gælder om at suge al sommeren ud af haven lige nu.

  SvarSlet
 4. Ja, det er bare med at frådse i dem nu, inden de skal graves op. Ser skønt ud, når de flyder i baljer og krukker.
  God søndag!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 5. Kære fru Pedersen. Smukt som altid når du pynter op. Jeg håber virkelig du har set og nydt den fine omtale af din blog i dag i Jyllandsposten. Det har du fortjent at få så fin omtale. Vi besøgte dig i sommer og nød det hele incl. kaffe og kage og en hyggelig snak med dig på terrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Vi holder ikke Jyllandsposten, men nu har jeg været henne og købe avisen :-) Hvis du ikke havde fortalt mig det, havde jeg aldrig opdaget det. Mine forældre holder Jyllandsposten, men det er kun online, så der står ikke alt.

   Slet
 6. Godaften Anette.Hvor må det være dejligt at have så mange dahlia at man kan klippe af til baljer og kar.God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Ja, det er da luksus! Andet er der ikke at sige til det ;-)
  Du må have en god søndag aften, knus

  SvarSlet
 8. Det ser bare smukt ud med georginhoveder flydende I vand. Tillykke med det første år med din blog, den er til stor inspiration for mange.
  Den weekend har jeg haft travlt med loppemarked, jeg har også solgt planter, så der var hjælpere på, godt vejret har været så smukt..
  Mange hilsener Hanne

  SvarSlet
 9. Hej Anette. Hvor er det smukt og enkelt med georginer i vand. Tillykke med det første år, hvor jeg nyder dagligt at kigge ind og se dine smukke stilleben og indtryk fra haven, skurvognen og alle de interessante steder i din have. Hilsen Marianne

  SvarSlet