Overnatning / Glamping

søndag den 5. april 2020

Marts i Fru Pedersens have.

Marts måned har været så anderledes i år, med nedlukningen af Danmark, grundet Corona virus. Det er så uhyggeligt hvad den virus forårsager rundt om i verden. Her ude på landet hos os, ånder der fred og ro, vi er normalt meget hjemme, så omveltningen har ikke været så stor her. John passer stadig sit udejob i entreprenørbranchen med god afstand og afspritning.


Jeg er blevet Corona dagplejemor for lille Flora, hendes forældre har også jobs der skal passes. Det er anderledes med sådan en lille hjælper, vi hygger os bare, for bedstemoren har helt glemt hvordan det var at have små børn med til alt. Vi bruger rigtig meget tid på at passe babydukkerne.


Der er blevet frisket op rundt omkring i de forskellige stilleben.


Jeg fik fejret min fødselsdag med familien, inden Danmark lukkede ned.


Min mor og jeg var også på stofindkøb, stof til forhæng i den lille skurvogn, som vi er ved at sætte i stand. Det har stået stille, da vi har ventet på et nyt vindue dertil. 


Køkkenhaven er luget, og stykket med georginer er klippet ned. Georginerne har ikke været vinterdækket i år, afdækningen var ellers klar, og vi ventede på der kom rigtig frost, men det kom aldrig. Jeg har tjekket knoldene og de har det fint.


Der er kommet nyt flis omkring højbedene.


Og i allén. Flisen er lavet at de træer der var væltet i stormen, udtyndning og beskæring af havens træer og buske. Godt genbrug.


Der er ryddet op på møddingspladsen, og plantet flere 100 hornvioler i krukker, baljer og bede.


Selv potteskuret har fået en omgang. 


Der har været en artikel i Familie Journalen med ideer fra min have. Jeg vidste faktisk ikke noget om den artikel, opdagende det en dag jeg var i Brugsen og gik forbi stativet med ugeblade, at der var et billede af en lysthus i jern der lignede mit :-) Så fik jeg købt Familie Journalen. Billederne har tidligere været brugt i en anden artikel.

Den overdækkede terrasse ved indgangen har fået en ordentlig forårsrengøring.


Vi har fejret vores 34 års bryllupsdag, jeg fik en smuk buket af  Hr. Pedersen.


Desuden er vi blevet færdige med at klippe stauder ned og rive blade og grene af. 
Roserne er klippet ned og græsset er slået og har fået gødning.
Der er blevet malet flere steder.
Plus en masse småting og mindre projekter.

En på mange måder dejlig forårsmåned her i haven. Vi nyder at dagene er blevet væsentlig længere. John er startet på forårsarbejdet i marken. Jorden er flere steder dækket af forårsløg, fuglene synger og bygger reder, alle dyr og mennesker nyder solens varmende stråler. 

Elsker forår.


5 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at følge med i dit liv, Anette ��
    Rigtig god påske.
    Knus fra mig og Mille-mis

    SvarSlet
  2. Den allé er bare vidunderlig og når engang beplantningen omkring den folder sig ud bliver det endnu bedre. Skønt med flis, det pynter vældig op når der kommer nyt lag på.Flot med artiklen i Journalen ,men lidt spøj at ikke vide det. Men positiv omtale er velfortjent. Hygge herfra

    SvarSlet