Overnatning / Glamping

torsdag den 27. februar 2020

Februar i Fru Pedersens have.

Hvad får jeg mon tiden til at gå med i alt det regnvejr, og hvordan klarer haven det.

Haven klarer de enorme mængder vand ret godt. Græsset vokser, og er blevet klippet første gang, for et par uger siden.Løgblomsterne er tidligt på den i år, og jeg nyder blomstertæpperne.


Det regner ikke hele tiden, der er også sol indimellem. Solen gør alt ting smukkere.


Der har været en boligreportage fra vores hjem i Dagbladet Holstebro søndag. Samt i Onsdagsavisen Holstebro.


En krans af hvad haven havde at byde på, er det også blevet til.


Stormen knækkede et par træer, billigt sluppet syntes jeg.


De første frø er sået, da det jo er så mildt. I det lille drivhus er radiser og salat spiret. Kommer der frost, dækker jeg bedet over.


Vi har hygget rigtig meget med lille Frk. Flora, de andre børnebørn har været på ferie, med deres forældre.


Håber at Flora er smittet med havebacillen, så bedstemoren kan dele haveglæden med hende resten af livet.


Februar er også den helt store fødselsdagsmåned i vores familie, så de forskellige er blevet fejret. Merle er blevet 7 år og Alma 5 år. De 4 voksne som også har fødselsdag, er det knap så intressant med alderen på.

Feriefoto af Noah, Alma og Merle.

Der bliver malet, her i vores mellemgang. Dette er det eneste rum, som vi aldrig har malet. Det er et gammelt malkemaskinerum, og væggene var kalkede. Nu er de fint hvide, alle huller spartlet, og døren som var træfarvet og en vi har sat i, for flere år siden, er nu blevet grøn, sammen med knagerækken.


Det er også her i mellemgangen at jeg har mit lager af bla. lys, nu sorteret og nemt at overskue.


Det var lidt om hvad der sker her for tiden. Vi slapper også af og nyder der er god tid. Tid til hygge og projekter, forberedelse af den kommende sæson.


6 kommentarer:

 1. Hej Anette.
  Det kommer vist ikke bag på nogen, at du/I ikke ligger på den lade side. Imponerende at du allerede har sået, og at det såede spirer. Når jeg kigger på jorden i dit højbed, så ser den helt bekvem ud. Vi kan slet, slet ikke arbejde i jorden i vores køkkenhave. Den er sjaskvåd. Så det handler om tålmodighed og at lave andre ting i haven, som man godt kan på trods af det ekstremt våde vejr.
  I går skinnede solen hele dagen, og det var tørvejr. På sådan en dag ser verden helt anderledes ud. Med ønsket om mere af den slags vejr til os alle samt god weekend til jer i Vemb sendes hilsen her fra det midtjyske.
  Bodil.

  SvarSlet
 2. Våren är på g hos dig ser jag! Härligt! Så fint det "lilla" växthuset på pallkrage är...är det byggt av gamla fönster?? Jättefin idé!
  Vårkram från Titti

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at se den orden du har omkring dig,det er lige så inspirerende som alt andet. Skønt med børnebørn på besøg og mon ikke du får pode noget blomsterguld ind i deres hjerter. Hygge herfra

  SvarSlet