Bed & Breakfast

lørdag den 3. marts 2018

Vintertid, med udsigt til forår.

Lige nu er der stadig minus grader, men i dag har det kun været 1 enkelt grad, så lurer foråret altså lige om hjørnet. På YR vejrudsigten, for Skalstrup, så jeg i dag at fra torsdag bliver der plusgrader. Når først frosten slipper er jeg sikker på der kommer fart på løgblomsterne i haven. Håber altså ikke de laver om på vejrudsigten, for nu trænger vi til lune temperaturer.

Ispynten har nu holdt længe, og jeg glæder mig til den smelter, da det så vil være lig med forår. Men flot er det nu, så længe vi må have kong vinter på besøg.


Lidt sne har vi også fået her, ganske lidt, men lige så der er hvidt og smukt er det jo.


Gæssene ser ud til at nyde vejret, selv om jeg tror de snart glæder sig til et bad.


En enkelt sjagger kom forbi og tog for sig af æblerne.


Jeg glæder mig til løgtæpperne bliver tætte, og virkeligt lyser op. Så skal den gule vandkande ned fra loftet og gøre de gule blomster selskab.


10 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Jeg er vild med dit sidste billede. Nu må det godt snart blive forår.
  Kærlige tanker fra Eliane.

  SvarSlet
 2. Håller med om att den sista bilden signalerar vår och Sooool :) Just nu är jag tacksam att termometern visar färre minusgrader och väderleksrapporten lovar plusgrader om några dagar.

  Ha en härlig söndag! Carina

  SvarSlet
 3. Dejligt billede af den gule vandkande :-) de har godt nok lavet om på vejrudsigten mange gange den sidste tid, lige når de lover tø, bliver det lavet om til frost igen, stop det nu, vi vil have forår :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 4. Hold da op - jeg blev jo helt blændet af den dejlige gule farve. Jeg har desværre vænnet mig til en verden i grå og sort. Hvilket jeg forresten er godt træt af, så tak for det glade billede :-)
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
 5. Åhhhh forår kom hid. Her har der små sneet hele dagen.......

  God aften
  Charlotte

  SvarSlet
 6. helle Aagaard, Sydfyn5. marts 2018 kl. 08.31

  Åhh Anette, skønne billeder og heldigvis bliver det da SNART aktuelt med den gule kande igen. Her til morgen mandag ja så vælter sneen ned igen hos os og vist mange andre steder, så den der tålmodighed kommer på prøve lidt endnu. Jeg forsøger at gøre alle de "indendørs hængepartier" nu her mens sneen er der, for pludselig er der KUN udendørs tid til mig. God uge med ønsket om tøvejr og forår herfra Sydfyn....

  SvarSlet
 7. Skønne billeder - tak Anette vi trænger til forår!

  Knus Maria

  SvarSlet
 8. Underbara bilder som vanligt och nog blir man glad av den där vattenkannan :) Härlig färg på den...
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Titti

  SvarSlet
 9. Uhh mens jeg læser dit indlæg, med smukke billeder, er der et tykt, Hvidt, smukt lag sne udenfor, men som du skriver er det blevet lunere, så måske får det ikke lov at ligge så længe.

  Rigtig god dag
  Kærlig hilsen Lone

  SvarSlet
 10. Mange bilder fra mange fine og morsomme dekorasjoner i hagen din! Superbilde er den flotte påske-kannen.
  ha fortsatt fin uke.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlet