Bed & Breakfast

mandag den 15. januar 2018

Lidt sne, så er det vinter.

I dag har det været bidende koldt, og over middag begyndte det at sne. Et fint hvidt drys blev det til. Det ændrer straks på stemningen og alt bliver mere lyst.


Det store legehus.

Terrassen ved de to skurvogne på legepladsen.Palmekålen som jeg gravede op i køkkenhaven i oktober, står stadig fint i sin potte.


Gæssene ser ud til at kunne lide alt slags vejr. De gnaver lidt i kastaniehegnet, så det ender med det må fornyes.


Juleroserne blomstrer stadig fint, her fra den overdækkede terrasse.


Kattene nyder bestemt ikke snevejret, de to som ikke var gået ind i fyrrummet, lagde på bænken på den overdækkede terrasse 


Hvad har jeg mon lavet på sådan en kold og blæsende dag. Jo i formiddags fik jeg pakket nogle af de sidste lyskæder sammen og lagt på loftet, men det var så koldt for fingre og tæer, så jeg gik ind til middag. Eftermiddagen gik bla. med at rydde op i skabet på kontoret, hvilket var tiltrængt.

Spændende om sneen stadig ligger der i morgen.

6 kommentarer:

 1. Her har vi hatt snestorm i hele dag, så det har vært helt forferdelig. Nå har vi masse sne. Alt i haven er dekket av et hvitt teppe. Dere er heldige som bare har litt sne, akkurat passe til å gjøre det hvitt og vakkert. Hisen fra Norge.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår altså godt de katte... ;o) Indendørs sysler er klart at foretrække i sådan et vejr, men det pyntede bestemt med det hvide drys... så længe det varede. Op af dagen tog regnen over hos os.

  SvarSlet
 3. Ja, det er slemt når man ikke kan være ude😉
  Jeg har det også bedst i min have efterhånden, og med hønsene og Bobo som selskab.

  SvarSlet
 4. Så fint med sne :-) Bare det var os. Her har det bare været gråt og koldt igen-igen.

  SvarSlet
 5. Det var flot og blev nydt, men desværre er det nu blevet til regn igen igen. Jeg kan godt forstå kattene bare rullede sig sammen og hyggede for det var godt nok koldt i går.

  SvarSlet
 6. Det ser jo helt vinterligt ud, men det er jo nok væk igen. Her har det regnet i nat og til morgen gik det over i slud, men nu er det regn og blæst.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet